• Maxfrakt 59 kr (upp till 3 kg).
  • Fraktfritt vid order över 500 kr (upp till 3 kg)

Midsommarerbjudanden

Gäller till och med 30/6

(reservation för ev slutförsäljning)

~ Mönstrade papper 25% rabatt

~ Enfärgade cardstock 5 kr/st

~ Distress ink och oxide 20% rabatt

Sommartider hos Pappersbiten!

Torsdag 21/6 (dagen före midsommarafton) stänger vi butiken för semester och öppnar åter onsdag 18/7.

Webbutiken är öppen som vanligt hela sommaren. Jag kommer plocka och skicka ordrar ca en gång/vecka under semestern. Då kommer butiken vara öppen en liten stund. Jag meddelar på Facebook dagen innan så vet ni när.

Ifall det är någon som behöver något akut eller om det är någon som har vägarna förbi Alingsås och gärna vill ta ett besök i butiken så får ni gärna höra av er så kan vi se om vi kan fixa lite extraöppet. Är jag bara hemma så är det inga problem. 

Jag svarar på mail men inte varje dag. Bästa sätt att nå mig är på Facebook.

Ha en go sommar💗

Kram Sanna

Välkommen till Pappersbitens nya webshop!

Nu känner vi oss tillräckligt klara för att kunna öppna upp butiken. Än återstår det en del småpyssel för att det ska bli som vi och förhoppningsvis också ni vill ha det. Men det får komma allt eftersom.

Nu kan du betala med Klarna kortbetalning, faktura, delbetalning och direktbetalning. Fortfarande finns förskottsbetalning med swish eller bankgiro som alternativt betalalternativ för den som vill. När vi plockat din order och vägt den justerar vi ev Fraktkostnaden.

Hoppas ni ska uppskatta vår butik och våra varor. Skulle något se konstigt ut eller om ni hittar något fel så tveka inte att skicka oss ett mail så vi kan rätta till det. Köpvillkor och kontaktinformation hittar du längst ner på sidan.

Förbeställningar

Förbeställ nyheter från Nellie Snellen till förbeställningspris till och med söndag 1/7. Vi räknar med att få leveransen i mitten/slutet av juli.

Allt ligger under kategorin förbeställningar.