Månadens inspiratör – April, Mia

Hej hej!
Mia heter jag och är inspiratör denna månaden. Jag började scrappa på våren 2005. Jag började med att göra layouter men numer blir det mest kort. Det senaste året har jag ”upptäckt” de roliga pappers packen som finns i den behändiga storleken 6×6. Mycket praktiskt och fint matchade papper.
 
Skulle du vilja se mer av vad jag gjort så har jag en blogg. http://miascardsandstuff.blogg.se/
 
Dagens inspiration blir ett krya på dig- kort i det härliga Blåbärspajs-pappret från Maja Design. Du vet väl att Maja precis kommit ut med en ny serie?

Mia1-1

Mia1-2

Produkter
Mönstrat papper – Maja Design, Fika-Blåbärspaj.
 
Cardstock, Bazzill-Natur (ljusare än kraft)
 
Kantstans – Martha Stewart – Doily Lace
 
Distress Ink – Walnut Stain
 
Scrappers Floss – Black
 
Stämpel – Inkido
 
Knappar – privat

Vill du också bli Månadens inspiratör? Skicka ett mail till sanna@pappersbiten.se med några korta rader om dig själv och varför du vill bli Månadens inspiratör. Har du en blogg där du visar dina alster kan du skicka med länk till den. Annars vill vi att du skickar med bilder på 3-4 alster som du är nöjd med och som visar ditt skapande på ett bra sätt. Har du önskemål om månad får du gärna skriva det. Som Månadens inspiratör skapar du med ditt eget material där övervägande delen ska finnas i vår butik. Månaden innan din månad har du 15% rabatt i butiken och webbutiken (gäller ej Silhouette) så att du kan köpa in material som du behöver. Du skapar 4 inlägg som bloggas på torsdagar. Som tack för din medverkan får du 150 kr att handla för i vår butik eller nätbutik.

  1. Inga kommentarer