Månadens utmaning April 2013 (avslutas 30/4)

Då var det dags för en ny utmaning. Denna gång ska ni skapa monokromatiskt, dvs endast använda en färg men i olika nyanser. Förrutom den valda färgen är det ok att använda lite svart och/eller vitt och en accentfärg som bryter av på en liten detalj. Men detta får inte ta över utan den valda färgen ska vara klart dominerande. Jag har gjort ett kort i olika lila nyanser.

utmaning2013-04

 Regler för utmaingen: Bidraget ska vara skapat nu, för denna utmaning och får inte vara publicerad i något forum eller i blogg tidigare. För att delta i tävlingen länkar du ditt bidrag från din blogg, ett galleri, forum etc. via inlinkz-knappen som du hittar längst ner i detta inlägg. Såväl kort, alter samt layouter är välkomna men man ska tydligt kunna se att det är denna utmaning du inspirerats av. Du har fram till den 30/4 kl 23:59 på dig att länka till ditt bidrag. Ett bidrag per person och tävling.

Vinnaren utses av Pappersbitens team och får 100 kr att handla för hos Pappersbiten. Frågor om tävlingen kan ni ställa i kommentarsfältet till detta inlägg så svarar vi där. För att tävlingen skall avgöras krävs minst tre bidrag.

Lycka till!3 Svar till “Månadens utmaning April 2013 (avslutas 30/4)”


  1. Montly challange at Pappersbiten – April | Scrapica studio

    […] months challenge at Pappersbiten was tho create something in a monochromatic way. With one colour and the possibility to add a […]

  2. Studentkort | scrapsyster

    […] en tävling hos pappersbiten där utmaningen bestod i att skapa monokromatiskt. Mitt kort skapades i gråa toner (passande till […]

  3. Pysselbloggen » Blog Archive » Månadens utmaning april hos Pappersbiten

    […] pappersbiten pågår en tävling under april där utmaningen består i att skapa monokromatiskt dvs att bara […]