Påskig blogg candy – Avslutad

Då var det påskafton och vad passar väl bättre än lite påskgodis. Vill du vinna vårt godis kan du göra det på två sätt:

1. Lägg bilden nedan på din blogg med länk hit och skriv sedan en kommentar med en motivering varför just du ska vinna vårt godis.

2. Gilla oss på Facebook, dela bilden och skriv sedan en kommentar  med en motivering varför just du ska vinna vårt godis.

Delar du både på Facebook och i bloggen har du dubbla vinstchanser!!! Tävlingen slutar lördagen den 6 april kl 20.00

Bloggcandypask2013

Lycka till och GLAD PÅSK!!!

Kram Sanna, Egon, Helena och Annethe

8 Svar till “Påskig blogg candy – Avslutad”


 1. Karin

  Åh vilket fin och vårigt paket!
  Jag har gillat och delat på FB samt lagt in bilden på min blogg https://pyssel.kratos.se/?p=1067

  Om jag skulle vinna skulle jag ge paketet till min medbloggerska Jenny som i veckan har klarat utmaningen 100 alster utan shopping.

 2. Berith Hedlund

  Underbar vårcandy! Behöver fylla på mina skatter med lite härliga vårfärger…..så nu håller vi tummarna 🙂
  Candyn ligger på bloggen och på FB är det gillat och delat 🙂

 3. Therese

  Vilken fin candy, jag är gärna med. 🙂
  Jag har lagt bilden på min blogg, delar och kommenterar även på fb.
  Jag vill vinna denna fina candyn för jag kommer leva lite magert i sommar, eftersom jag går på mammaledighet. Denna candyn skulle verkligen passa perfekt.

  Nu håller jag tummarna! 😀

 4. Kicki

  Har då tagit min andra lott i dragningen! Min motivering: Jag vill sätta tänderna i detta för att i påsk åt jag en vanlig godis, å bet sönder en tand… Tänkte att detta kunde bli ett plåster för den dyra tandläkarräkningen som jag kommer att få… Å så är det bättre godis än det jag åt!!

  Kram och tack för chansen/chanserna!
  Kicki

 5. HildeM - Lykkelig med liten

  Så fin candy! Jeg er gjerne med og deler i sidebaren på bloggen og har også likt og delt på facebook! Jeg bør vinne fordi jeg er syk, og scrappingen får meg til å tenke positivt og kose meg litt og det er godt for meg og helsen 🙂

  Krysser fingrene!

  Klem fra Hilde

 6. Kerstin Sjöberg

  Härlig candy! Vill gärna vara med har länkat och lagt bilden i sidbaren. Jag har en underbar kompis som ställer upp dygnet runt när man inte mår så bra. Tiden hon varit hos mig har vi scrappat och hon tycker det är jätte kul, så hon skulle jag ge detta härliga paket så får hon lite att börja med.
  Kram Atti och tack för chansen.

 7. Sabina

  Vet att denna är avslutad, men jag undrar vad det är för tillverkare på klipparket? 🙂

 8. sanna

  Sabina, klipparket är från Inkido