Månadens inspiratör – februari, Marie (Sockergrynet) och månadens utmaning – mars (avslutas 31/3)

Sista dagen i februari och det sista inlägget från mig för den här gången.
I dag tänkte jag bjuda på en kortskiss som en sista inspiration och med den två tolkningar jag gjort efter skissen.
Denna skiss blir även månadens utmaning i mars.

28feb_mariekortskiss

28feb_mariekort1

28feb_mariekort2

Produkter från butiken:
Vit cardstock
Kraft cardstock
EPP This & That Graceful Collection kit
EPP This & That Charming Collection kit

Med detta tackar jag så mycket för mig och för att jag fått vara med och inspirera!
/Marie

Regler för utmaingen: Bidraget ska vara skapat nu, för denna utmaning och får inte vara publicerad i något forum eller i blogg tidigare. För att delta i tävlingen länkar du ditt bidrag från din blogg, ett galleri, forum etc. via inlinkz-knappen som du hittar längst ner i detta inlägg. Såväl kort, alter samt layouter är välkomna men man ska tydligt kunna se att det är denna utmaning du inspirerats av. Du har fram till den 31/3 kl 23:59 på dig att länka till ditt bidrag. Ett bidrag per person och tävling.

Vinnaren utses av Pappersbitens team och får 100 kr att handla för hos Pappersbiten. Frågor om tävlingen kan ni ställa i kommentarsfältet till detta inlägg så svarar vi här. För att tävlingen skall avgöras krävs minst tre bidrag.

Lycka till!  1. Inga kommentarer