Månadens utmaning januari 2013 (avslutas 31/1)

Då var vi tillbaka med årets första utmaning och denna gång är det en scraplift. Denna lo gjorde jag för några år sedan och ni kan välja att inspireras av färger, upplägg, tema etc.

ForstaDoppet

Regler: Bidraget ska vara skapat nu, för denna utmaning och får inte vara publicerad i något forum eller i blogg tidigare. För att delta i tävlingen länkar du ditt bidrag från din blogg, ett galleri, forum etc. via inlinkz-knappen som du hittar längst ner i detta inlägg. Såväl kort, alter samt layouter är välkomna men man ska tydligt kunna se att det är denna utmaning du inspirerats av. Du har fram till den 31/1 kl 23:59 på dig att länka till ditt bidrag. Ett bidrag per person och tävling.

Vinnaren utses av Pappersbitens team och får 100 kr att handla för hos Pappersbiten. Frågor om tävlingen kan ni ställa i kommentarsfältet till detta inlägg så svarar vi här. För att tävlingen skall avgöras krävs minst tre bidrag.

Lycka till!

/Sanna3 Svar till “Månadens utmaning januari 2013 (avslutas 31/1)”


 1. sanna

  Har du problem med att länka till ditt bidrag går det bra att maila det till oss så fixar vi det åt dig.
  /Sanna

 2. Malinhj

  Hej
  En liten nyfiken fråga…. När utses vinnaren av Januariutmaningen??
  Mvh Malin

 3. Helena

  Vi skulle naturligtvis ha gjort det nu i början av februari men tyvärr kom det lite sjukdomar och så i vägen. En vinnare kommer att presenteras så snart Sanna återvänt från sin semester om en vecka.