Juni 2012 månadsutmaning

Oj, vad fort det gick, redan ny månad och ny månadsutmaning!!

Denna gång vill jag utmana er till en kortlift, dvs att inspireras av ett kort! Det kan vara upplägget, färgerna, tagen, motivet, kopiera rakt av, eller vad du känner har en koppling till din upplevelse av detta kort!

Regler: Bidraget ska vara skapat nu, för denna utmaning och får inte vara publicerad i något forum eller i blogg tidigare, när du laddat upp ditt bidrag i Pappersbitens galleri är det ok att visa på din blogg/forum m.m, och hänvisa gärna till tävlingen. Såväl kort, alter samt layouter är välkomna. Du har fram till den 30/6 kl 23:59 på dig att ladda upp ditt bidrag, ett bidrag per person och tävling, i galleriet.

Vinnaren utses av Pappersbitens designteam och får ett presentkort värt 100 kr hos Pappersbiten. Frågor om tävlingen kan ni ställa i kommentarsfältet till detta inlägg så svarar vi här. För att tävlingen skall avgöras krävs minst tre bidrag.

Lycka till!

 

  1. Inga kommentarer