Prima almanac och en fransk bulldog ;)

Prima kommer hela tiden med nya fina saker. Är det inte blommor så är det andra dekos och på senaste tiden har det bara forsat ut fina papperskollektioner.

Jag är egentligen inte alls så romantisk att jag älskar allt som kommer från Prima men med rätt foto kan det skapas en hel del gulligt även hos mig. Nu är inte Almanac-kollektionen så gullig utan mina tankar gick mer åt det häftigare hållet med mycket svart och till och med en döskalle på ett av pappren.

Ett svart/vitt foto på en av mina hundar, Heffa så gick skapandet som en dans. I rutan med döskallen står det ”Caution Poison! Caution, this dog is so cute that you may need antidote” (egentligen stod det person men jag kryssade och lade till dog)

Jag har förutom den vita och bruna cardstocken använt mig av två olika papper. Prima Almanac Edison och Toile.  Det förstnämna är det jag klippt ut remsan med medaljonger som sträcker sig över hela layouten, döskallerutan, den snirkliga rutan bakom den, memories som sitter bakom fotot, klockan och bokstäverna DOG. Det andra pappret har jag använt både fram och baksida på. Frimärket i vänstra hörnet och ”snapshots” kommer från Echo Parks This & That.

Tänk va mycket man kan få ut av endast två olika mönsterpapper!

Trevligt att ni ville titta in och glöm inte att spana in månadens tävling och veckans erbjudande i shoppen!

Ha det gott!
/Maria/Lilla07an

Papper: Vit och mörk brun cardstock
Mönstrat papper: Prima Almanac Edison, Toile
Dekoration: Tårtpapper, stickers från Echo Park This & That

  1. Inga kommentarer