Månadsutmaning Maj 2012 – Inspireras av ett foto

Vintern rasat ut bland våra fjäll…. majkasen har brunnit ner och nu är maj månad äntligen här!  Och jag, Lilla07an, tänkte att vi nu kör en utmaning där ni ska inspireras av det här fotot. Färger, former…det bestämmer du.

Kort, layouter och alterprojekt är välkomna.

Regler: Bidraget ska vara skapat nu, för denna utmaning och får inte vara publicerad i något forum eller i blogg tidigare, när du laddat upp ditt bidrag i Pappersbitens galleri är det ok att visa på din blogg/forum m.m, och hänvisa gärna till tävlingen. Såväl kort som layouter är välkomna. Du har fram till den 31/5 kl 23:59 på dig att ladda upp ditt bidrag, ett bidrag per person och tävling, i galleriet.

Vinnaren utses av Pappersbitens designteam och får ett presentkort värt 100 kr hos Pappersbiten. Frågor om tävlingen kan ni ställa i kommentarsfältet till detta inlägg så svarar vi här. För att tävlingen skall avgöras krävs minst tre bidrag.

Lycka till!

  1. Inga kommentarer