Månadens inspiratör – Mars, Christine

Här kommer mars månadsinspiration nr 3. Den här gången blir det ett påskkort i en annorlunda vikning. Mallen hittade jag på nätet.
 
 
Framsidan av kortet har jag använt ett vintage bild. Jag tror det är från Pion Design. Blombuketten köpte jag för länge sedan och
tyckte att det passade bra här. Fjärilarna har jag använt punchar från Nellie S. Jag bara älskar dessa punchar. Fler av sådana punchar
finns på min önske/inköpslista. (Hi, hi)
 
 
Baksidan av kortet. Själva pappret är så fint så jag har bara dekorerad med några fjärilar. Det finns gott om plats att skriva en hälsning.
 
Hoppas att ni gillar det. Jag känner mig ganska nöjd med kortet.
 
Material:
Mönsterpapper-Pion Design
Vintage bild – Pion Design
Blommor och text stämpel- privat
Fjärilar – Punch set från Nellie S
 
Kram
Christine

Besök gärna min blogg: http://stampeltokig.blogspot.com

Vill du också bli Månadens inspirtör? Skicka ett mail till pappersbiten@gmail.com med några korta rader om dig själv och varför du vill bli Månadens inspiratör. Har du en blogg där du visar dina alster kan du skicka med länk till den. Annars vill vi att du skickar med bilder på 3-4 alster som du är nöjd med och som visar ditt skapande på ett bra sätt. Har du önskemål om månad får du gärna skriva det. Som Månadens inspiratör skapar du med ditt eget material där övervägande delen ska finnas i vår butik. Månaden innan din månad har du 10% rabatt i butiken och webbutiken (gäller ej Silhouette) så att du kan köpa in material som du behöver. Du skapar 4 inlägg som bloggas på torsdagar. Som tack för din medverkan får du 150 kr i form av ett presentkort i vår butik. Bor du inte i närheten får du istället en presentkortskod som du använder i webbutiken.

1 Svar till “Månadens inspiratör – Mars, Christine”


  1. Morfen

    Vad sött kort!