Månadens inspiratör – Februari, Annika

 Denna idéen om servettboxen fick jag av en av mina scrapkompisar .
Jag har helt enkelt köpt en färdig servettbox storlek mini.
Och ritade av mallen och klädde den med ljuvliga Maja designs ” fika”- papper..

Servettbox: vit cardstock ( större storleken= dubbla A4 )
Mönstrat papper; Maja design , ska vi ta en fika – sockerkaka
Dekorationer: storyteller rosor och pärlor
Martha stewart fjäril
Marta stewart. Border flower
Nellie snellen stans blomma ( stora modellen)
Quickutz easter bunny och easter egg
Figurerna är utstansade i brun ,rosa , lila cardstock

Kika gärna in i Annikas blogg om du vill se vad hon gjort mer.

Vill du också bli Månadens inspirtör? Skicka ett mail till pappersbiten@gmail.com med några korta rader om dig själv och varför du vill bli Månadens inspiratör. Har du en blogg där du visar dina alster kan du skicka med länk till den. Annars vill vi att du skickar med bilder på 3-4 alster som du är nöjd med och som visar ditt skapande på ett bra sätt. Har du önskemål om månad får du gärna skriva det. Som Månadens inspiratör skapar du med ditt eget material där övervägande delen ska finnas i vår butik. Månaden innan din månad har du 10% rabatt i butiken och webbutiken (gäller ej Silhouette) så att du kan köpa in material som du behöver. Du skapar 4 inlägg som bloggas på torsdagar. Som tack för din medverkan får du 150 kr i form av ett presentkort i vår butik. Bor du inte i närheten får du istället en presentkortskod som du använder i webbutiken.

4 Svar till “Månadens inspiratör – Februari, Annika”


 1. Morfen

  Jättesött!

 2. Annlouise

  Vad fint! och vilken bra idé!

 3. Anna

  Men så söt!!

 4. Marie

  jättefint…=)