Månadsutmaning Mars 2012 – Vår!

Enligt kalenderindelningen av året börjar våren i Sverige den 1 mars, oavsett väder. Här i Västsverige smälter snön bort efter en vecka med härligt soliga plusgrader! Därför vill jag denna månad utmana er att skapa efter temat:

                                     VÅR!

 

Regler:
Bidraget ska vara skapat nu, för denna utmaning och får inte vara publicerad i något forum eller i blogg tidigare, när du laddat upp ditt bidrag i Pappersbitens galleri är det ok att visa på din blogg/forum m.m, och hänvisa gärna till tävlingen.
Såväl kort som layouter är välkomna. Du har fram till den 31/3 kl 23:59 på dig att ladda upp ditt bidrag, ett bidrag per person och tävling, i galleriet.

Vinnaren utses av Pappersbitens designteam och får ett presentkort värt 100 kr hos Pappersbiten. Frågor om tävlingen kan ni ställa i kommentarsfältet till detta inlägg så svarar vi här. För att tävlingen skall avgöras krävs minst tre bidrag.

 

3 Svar till “Månadsutmaning Mars 2012 – Vår!”


  1. Carina

    Nu är mitt Vårkort klart och ligger som sig bör i galleriet!

  2. Sophie/sophie_ek

    Nu har jag oxå lämnat mitt bidrag i galleriet.

  3. Sandy

    Hejsan! Vad roligt att hitta att ni har galleri och forum, har såklart varit inne i er butik och på bloggen (och på träffen i Alingsås som var HELT UNDERBAR!!) men nu hittade jag även hit. Min bild är upplagd (i sista stund!!) och finns inte någonannanstans på blogg eller övrigt. Tack för inspirationen och glad vår! Kram/Sandy