Utmaning Februari ~ Bingobricka

Ny månad och dags för en ny utmaning i bloggen! Den här gången är det bingobricka som gäller, hoppas att ni tycker det verkar kul och hänger på 😀 Om du vill göra en layout eller kort väljer du själv!

Som det står på bilden nedan så ska du välja en rad (ja, man kan även välja full bricka o ha med nåt från alla 25 rutor). När du laddar upp ditt bidrag i galleriet så vill vi att du berätta vilken rad du valt och vad på LOn/kortet som representerar respektive ruta! Inscanningen blev lite hackig (av någon anledning som jag inte vet) så om du har svårt att läsa vad det står i nån ruta är det bara att fråga genom att göra en kommentar på inlägget!

Bidraget ska vara skapat nu, för denna utmaning och får inte vara publicerad i något forum eller i blogg tidigare, (när du laddat upp ditt bidrag i Pappersbitens galleri är det ok att visa på din blogg/forum m.m, och då hänvisa till tävlingen). Du har fram till den 28/2 kl 23:59 på dig att ladda upp ditt bidrag, (ett bidrag per person och tävling), i galleriet.

Vinnaren utses av Pappersbitens designteam och får ett presentkort värt 100 kr hos Pappersbiten. Frågor om tävlingen kan ni ställa i kommentarsfältet till detta inlägg så svarar vi här. För att tävlingen skall avgöras krävs minst tre bidrag.

Och här är min bingobricka-LO. Jag har valt rad nummer 7:

Spets: under fotot till höger
Pearlmaker: runt fotot och på fjärilen
Metall: brads, hjärta o små fjärilar
Akrylfärg: På wellpappen och även runt kanterna
Band: ovanpå spetsen

Lycka till / Pappersbitens designteam genom Karin 😀

9 Svar till “Utmaning Februari ~ Bingobricka”


 1. Lisa

  Åh, vilken rolig utmaning!

 2. Annika

  Hej.. Jag vill gärna vara med på utmaningen men jag använder inte distresser- kan jag använda akvarell i stället??
  Jag har fastnat för rad 5..

 3. Karin

  Hej Annika! Kul att du gillar utmaningen 😀 Jag har nu ”rådat” lite med övriga i designteamet o kommit fram till följande:

  Det är ok att du byter ut distressen mot annan ink, tex stämpeldyna/flytande…men inte mot annan typ av färg som akvarell ju är. Däremot kan du ju ha akvarell också om du vill. Hoppas att du hittar ett bra sätt att få in ink:en också!

  hälsn. /Karin 😀

 4. Annika

  Okej,, är det okej att använda chalks då??

 5. Karin

  Annika: Ja, såna där ”kattögon”-chalks (dom som är som små mjuka stämpeldynor) går bra att använda istället för distresser.

 6. Annika

  Toppen! Då återkommer jag med ett bidrag!

 7. Karin

  Va kul, ser fram emot att få se det 😀

 8. Morfen

  Superläcker layout!! Gillar färgkombon också. 😀

 9. Maritha // Dilorf

  Jag har laddat upp min layout i galleriet nu!!

  Tack för inspirationen!! 😀