Kategoriarkiv 'Nytt i butiken'

Vivi Gade – Paris

256880_1

Nu finns en en ny fräsch serie, Paris,  från Vivi Gade i butiken och webbutiken. Dubbelsidiga lite tunnare ark i storlek 12″x12″ (ca 30,5×30,5 cm) för endast 6 kr/ark. Köper du 10 st eller fler valfria ark från Vivi Gade betalar du endast 5 kr/ark. Priset justeras manuellt på din faktura eller i din personliga bekräftelse som du får när vi plockat din order.

Creativity #34

Nytt nummer av tidningen Creativity finns i butiken och webbutiken.

Nytt från Maja Design

Maja Designs senaste serie heter Vintage Summer!

Serien består av 30 st dubbelsidiga papper i storlek 12″x12″(finns att köpa i butiken och webbshoppen) och ett block med papper i storlek 6″x6″ (väntas in under veckan)

Veckans erbjudande är 20% rabatt på mönstrade papper från Bo Bunny!

Gäller till och med 20/5.

 

Distress Ink Limeited Edition Winter coll.

Nu finns Distress ink Winter collection i butiken och webbshoppen!

Tre  underbara julfärger: Festive Berries, Evergreen Bough och Iced Spruce. Säljs endast i 3-pack.

Pris 198 kr

Begränsad upplaga!

Ni har väl inte missat att butiken är öppen mellan 13-16 imorgon söndag, 1:a advent!

 

Nya Silhouette Cameo

Nu kan du förbeställa den alldeles nya Silhouette Cameo. Leverans är beräknad till början på november. Se filmen om Cameon

Introduktionspris 3490 kr.

Den 29/10 kl. 15 kommer vi demonstrera Cameon på Scrapmaran i Folkets Hus, Alingsås. Även om du inte ska vara med på maran är du välkommen att vara med på demon.

Nytt nummer av Inzpira Magazine

Nu har vi fått hem det nya numret av den nya alldeles underbara svenska tidningen Inzpira. Finns både i butiken och webbutiken!

 

Veckans erbjudande v.42

Veckans erbjudande v.42

Distress Stickles 25 kr/st

ordpris 35 kr
Erbjudandet gäller tom 23/10 eller så långt lagret räcker.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Nytt och fräscht från Echo Park Paper finns nu i butiken och webbutiken!

 

Kurser och nytt i butiken

Butiken i Alingsås öppnar sent även imorgon (tisdag) men från och med onsdag öppnar vi som vanligt igen.

Höstnyheterna har börjat droppa in; härligt glada halloweenpapper från Bazzill (jo de kan visst göra mönstrade papper också), blommor och bling i nya färgkombinationer från You Do och lite annat smått och gott. Fler höst och julnyheter väntas dyka upp inom de närmaste veckorna och vi lägger upp dem i webbutiken så fort vi hinner med.

Vi funderar fortfarande kring innehåll och upplägg på kurser. Vad finns det intresse för? Distresser, kortvikning, stansmaskiner eller något helt annat? Lägg en kommentar eller skicka oss ett mail om vad du skulle vilja lära dig mer om!

Ny tidning med scrapbooking!

Nu finns det första numret av Inzpira till försäljning i butiken. Massor med kreativ inspiration och dessutom på svenska!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Echo Park Paper

Idag packade vi upp alldeles nya underbara papper från det alldeles nya företaget Echo Park Paper. Deras första kollektion heter Sweet Summertime och består av 12 st dubbelsidigt mönstrade papper, alfabetsstickers och figurstickers. Allt finns nu upplagt både i hyllorna i butiken och i webbutiken. För den som vill ha hela serien finns ett Collektion kit där alla delar ingår. Ett smakprov kommer här! Klicka på bilden så kommer du direkt till papprena i webbutiken.