Kategoriarkiv 'Skisser'

Månadens utmaning November 2012 (avslutas 2/12)

Även november månads utmaning är en skiss:

Regler: Bidraget ska vara skapat nu, för denna utmaning och får inte vara publicerad i något forum eller i blogg tidigare. För att delta i tävlingen länkar du ditt bidrag från din blogg, ett galleri, forum etc. via inlinkz-knappen som du hittar längst ner i detta inlägg. Såväl kort, alter samt layouter är välkomna men man ska tydligt kunna se att det är denna utmaning du inspirerats av. Du har fram till den 2/12 kl 23:59 på dig att länka till ditt bidrag. Ett bidrag per person och tävling.

Vinnaren utses av Pappersbitens team och får 100 kr att handla för hos Pappersbiten. Frågor om tävlingen kan ni ställa i kommentarsfältet till detta inlägg så svarar vi här. För att tävlingen skall avgöras krävs minst tre bidrag.

Lycka till!

/SannaMånadens utmaning oktober 2012 (avslutas 4/11)

En ny skiss att inspireras av.


Regler: Bidraget ska vara skapat nu, för denna utmaning och får inte vara publicerad i något forum eller i blogg tidigare. För att delta i tävlingen länkar du ditt bidrag från din blogg, ett galleri, forum etc. via inlinkz-knappen som du hittar längst ner i detta inlägg. Såväl kort, alter samt layouter är välkomna men man ska tydligt kunna se att det är denna utmaning du inspirerats av. Du har fram till den 4/11 kl 23:59 på dig att länka till ditt bidrag. Ett bidrag per person och tävling.

Vinnaren utses av Pappersbitens team och får 100 kr att handla för hos Pappersbiten. Frågor om tävlingen kan ni ställa i kommentarsfältet till detta inlägg så svarar vi här. För att tävlingen skall avgöras krävs minst tre bidrag.

Lycka till!

/SannaMånadens utmaning September 2012 (avslutas 30/9)

Då var vi tillbaka med månadens utmaning igen. Nytt är att utmaningen kommer komma upp första måndagen i månaden och ni har sedan på er till och med sista söndagen före nästa utmaning med att skapa ett bidrag. De allra flesta månader kommer det vara skisser men någon gång kan det dyka upp någon annat istället.

Regler: Bidraget ska vara skapat nu, för denna utmaning och får inte vara publicerad i något forum eller i blogg tidigare. När du laddat upp ditt bidrag i tävlingens album i Pappersbitens galleri är det ok att visa på din blogg/forum etc.  med länkning till tävlingen. Såväl kort, alter samt layouter är välkomna men man ska tydligt kunna se att det är denna utmaning du inspirerats av. Du har fram till den 30/9 kl 23:59 på dig att ladda upp ditt bidrag i galleriet. Ett bidrag per person och tävling.

Vinnaren utses av Pappersbitens team och får 100 kr att handla för hos Pappersbiten. Frågor om tävlingen kan ni ställa i kommentarsfältet till detta inlägg så svarar vi här. För att tävlingen skall avgöras krävs minst tre bidrag.

Lycka till!

/Sanna

Månadens utmaning Januari 2012 – skiss

Inte bara ny månad utan även nytt år! Hur som helst så är det dags för en ny utmaning. Denna gång får ni en skiss att skapa efter. Det är fri tolkning som gäller. Du kan vända skissen byta ut dekorationer, lägga till eller ta bort men det ska fortfarande synas att du utgått från skissen.

Regler:
Bidraget ska vara skapat nu, för denna utmaning och får inte vara publicerad i något forum eller i blogg tidigare, när du laddat upp ditt bidrag i Pappersbitens galleri är det ok att visa på din blogg/forum m.m, och hänvisa gärna till tävlingen.
Såväl kort som layouter är välkomna. Du har fram till den 31/1 kl 23:59 på dig att ladda upp ditt bidrag, ett bidrag per person och tävling, i galleriet.

Vinnaren utses av Pappersbitens designteam och får ett presentkort värt 100 kr hos Pappersbiten. Frågor om tävlingen kan ni ställa i kommentarsfältet till detta inlägg så svarar vi här. För att tävlingen skall avgöras krävs minst tre bidrag.

Här kommer min tolkning av skissen:

 

 

Cardstock: Bz Classic kraft

Mönstrat papper: Fancy Pants Hot Chocolate – Dark Chocolate, Fancy Pants Hot Chocolate – New Bird (stjärnorna)

Dekortioner: YD Flower Collection – Humble Lace, ST Gardenia mini – Röd, ST Gardenia mini – Vit, Glitz Teeny Alpha Stickers – White Type, Kort og Godt Pärlcirkel

Övrigt: Inkssentials Glossy accents

 

God fortsättning på ett nytt kreativt år!

Kram Sanna

Skiss med tolkning….

 

Det börjar närma sig augustis slut, brrrrrr… Jag vill gärna att sommaren ska hänga kvar ett tag till, men men… Vi får se framemot härliga höstdagar med varma mustiga färger och massa pyssel istället.

Idag tänkte jag bjuda på en inspirationsskiss tillsammans med en layout jag gjort. Kanske vill du tolka den?! Skriv gärna en kommentar  här i så fall, så jag kan komma och kika.

Här är min tolkning som går i orange och turkos, två färger som passar mycket mycket bra tillsammans! Layouten handlar om hur vissa dagar är pestiga, även för en liten bebis…

Tagen är avritad från en av mina favorittags från Inkido och sen utklippt. Perfekt att göra så om man vill anpassa tagsen med mönsterpapper.

Materiallista:

Mönstrat: My Minds Eye ”Good day sunshine”

Bokstäver: American Crafts*, Little Yellow Bicycle (denna färg är slut, men du hittar andra HÄR)

Ink: Distress Ink by Rangers (Rusty hinge), StazOn (svart)*

Dekorationer: spets, YouDo (bling),

Stämpel*

*privat

Månadens utmaning februari 2011 – Skiss

Tänk vad otroligt fort en månad kan gå. Nu är det ny månad och ny utmaning.

Denna månaden ska ni få tolka en skiss som Helene har ritat. Ni får vända och vrida på skissen, man ska se att ert alster är inspirerat av skissen.

Inspiration till utmaningen kommer inom kort.

Bidraget ska vara skapat nu, för denna utmaning och får inte vara publicerad i något forum eller i blogg tidigare, (när du laddat upp ditt bidrag i Pappersbitens galleri är det ok att visa på din blogg/forum m.m, och då hänvisa till tävlingen). Du har fram till den 28/2 kl 23:59 på dig att ladda upp ditt bidrag, (ett bidrag per person och tävling), i galleriet.

Vinnaren utses av Pappersbitens designteam och får ett presentkort värt 100 kr hos Pappersbiten. Frågor om tävlingen kan ni ställa i kommentarsfältet till detta inlägg så svarar vi här. För att tävlingen skall avgöras krävs minst tre bidrag.

/ Scrappa lugnt! Anna S

En skiss att inspirera med…

Jag är mitt uppe i packning av hela min lägenhet. Efter 21½ år i samma lägenhet ska jag nu flytta till hus. Det innebär att jag inte riktigt hinner scrappa – tyvärr. MEN ni går inte lottlösa i alla fall, här bjuder jag på en skiss jag ritat och jag hoppas du blir inspirerad. Skriv gärna en kommentar med en länk till ditt bidrag, så kan jag kika förbi när jag flyttat klart (och så får andra se din tolkning).

Skapa lugnt!

/Helene

Månadens utmaning – en skiss

Här kommer en skiss att inspireras av:

Min tolkning:

Hur blir din tolkning?

Senast lördag den 28 februari 23:59 vill vi att ditt bidrag ska vara uppladdat i galleriet. Därefter kommer Pappersbitens designteam att rösta fram en lycklig vinnare av ett presentkort till Pappersbitens butik värt 100kr.

Frågor om tävlingen kan ni ställa i kommentarsfältet till detta inlägg så svarar vi här.

/Morfen

Juni månadsutmaning

Juni månadsutmaning blir en skiss att inspireras av, den är fri att tolka så att skapandet får spelrum.
skissbloggutmaning.jpg

Ni är varmt välkomna med era layouter och de skickar ni in till pappersbiten@gmail.com senast 25 juni – scannad eller fotad i max 400 pixlars bredd. Bland inkomna bidrag lottas ett presentkort ut om 100kr att handla för i Pappersbitens shop.Frågor om tävlingen kan ni ställa som kommentar till inlägget så svarar vi där.
/ Anna, Morfen

Månadens utmaning – Februari!

Nu introducerar vi Månadens Utmaning. Varje månad kommer det finnas en ny utmaning. Det kan vara en skiss, en teknikutmaning, tema, scraplift mm.

Februari månads utmaning blir en skissutmaning. Du gör din egen tolkning av skissen och när du är klar scannar eller fotar du din sida, förminskar den helst till 400 pixlar på bredden och skickar den till sanna@pappersbiten.se . Senast den 25:e ska din tolkning vara inne. Alla bidrag som kommer in läggs upp i bloggen den 26:e och bland dessa lottar vi sedan fram en vinnare som får hem en liten överraskning i brevlådan.

februari071.jpg