Kategoriarkiv 'Meddelanden'

Light night shopping!

Imorgon torsdag är det Light night shopping här i Alingsås. Nästan alla butiker håller öppet till kl 21. Så gör även vi!

Våra öppettider imorgon är alltså 11-21.

Mellan 18-21 lämnar vi 20% rabatt på hela ditt köp! Gäller på ordinariepriser. Gäller ej förbeställningar eller webbordrar.

För varje 100 kr du handlar i butiken eller webbutiken från och med nu och hela november får du en lott. Vi kommer sedan varje dag i december, som en liten julkalender i vår blogg,  dra en vinnare  som får ett litet pris. På julafton drar vi en vinnare som vinner ett scrappaket värt ca 300 kr.

Visst ses vi väl imorgon kväll!!!

Hälsningar Sanna, Helena, Annethe och Heidi

Light night shopping 2012

Just nu pågår Lights in Alingsås för fullt och i samband med detta är det på torsdag (25/10) är det åter igen dags för Light night Shopping. Hela stan har öppet till kl 21 och affärerna bjuder på härliga erbjudanden. Hos oss får du 10% rabatt på hela ditt köp mellan kl 18-21. Ni kommer väl?!?

SEMESTER!

Ja då var det dags för mig och Helena att ta semester. Helena har redan åkt till Finland och jag åker till Grekland imorgon. Linnea kommer jobba i butiken men webbutiken kommer vara stängd fram till 9/7. Detta innebär att inga ordrar kommer plockas och skickas fram till dess. Vi kommer inte kunna kolla mailen så ofta så det kan ta lite längre tid innan du får svar på ev frågor.

Månadens utmaning har tagit en paus och även våra inspiratörer tar det lite lugnare i sommar så bloggen kommer uppdateras lite mindre.

Ha en riktigt skön sommar!

Kram Sanna

PS. Helena, Egon och Linnea hälsar.

Semester

30/6-9/7 har vi semester. Butiken i Alingsås kommer vara öppen som vanligt men webbutiken kommer vara stängd eftersom Linnea inte kommer kunna hantera ordrar.

Gör du en beställning och vill ha den skickad innan vår semester rekommenderar vi att välja någon av Klarnas betalningsalternativ. Väljer du förskottsbetalning måste vi ha din betalning senast på fredag (29/6) annars skickas din beställning när vi är tillbaka igen.

Rean fortsätter tom onsdag i webbutiken och lördag i butiken i Alingsås!

 

På onsdag…

På onsdag 20/6 startar vår stora SOMMARREA!!!

25-50% på nästan allt både i butiken och webbutiken!

Galleriet

Som säkert flera av er märkt så har vi haft en del spamkommentarer i galleriet senaste tiden. Spammarna är nu raderade men tyvärr var det flera av er andra som också råkade följa med. Om du har registrerat dig i år så måste du tyvärr troligtvis göra det igen. Jag ber så mycket om ursäkt för detta men det var enda sättet att få bort dessa falska medlemmar. Jag tror inte att det var några utmaningsbidrag som påverkades av detta i alla fall.

Ha en skön pingsthelg!

/Sanna

Semester!

Vecka 3-4 har jag semester! Helena kommer jobba 2-3 dagar/vecka och hon skickar post i mån av tid. Därför kan det ta lite längre tid innan du får din beställning. Klarna-ordrar prioriteras! Butiken i Alingsås har öppet som vanligt. /Sanna

Vill du blir inspiratör hos Pappersbiten?

Vi söker nu en ny inspiratör samt en gästinspiratör till inspirationsteamet. Gästuppdraget är på 3 månader.

Att vara med i ett inspirationsteam är för dom allra flesta ett roligt och utvecklande uppdrag men för det krävs det att du är engagerad i ditt uppdrag och har tid men framförallt att du är flexibel och kan skapa under tidspress och med material som du kanske inte alls skulle valt själv.

Det vi söker nu är kreativa scrappare och/eller kortmakare som har en egen stil men också en bredd så att du kan visa vårt material och inspirera andra med dina alster samt med inlägg och artiklar i bloggen. Du är även med och håller i lite tävlingar ibland. Bor du i närheten av Alingsås är det ett extra plus men det är absolut inget krav.

Som inspiratör ska du skapa ett inlägg i veckan till vår blogg samt hålla i månadens utmaning max 3 gånger/år (rullande Schema). Vi skickar ut material till dig varannan månad. Som ersättning får du rabatt i butiken, plats på scrapmaror som Pappersbiten är med och arrangerar samt att du får behålla material som blir över.

Har du en egen blogg och/eller håller till på facebook och scrapbookingforum ser vi gärna att du är aktiv och visar upp sina alster även där efter att de publicerats i Pappersbitens blogg.

Känner du att detta kan vara något för dig? Senast den 13/1 vill vi ha din ansökan till pappersbiten@gmail.com

Samtliga sökande kommer att meddelas besked den 15/1. Första materialutskick kommer gå ut den 16/1 och första blogginlägg blir första veckan i februari.

För ansökan:

1. Bifoga bilder (och gärna närbilder på detaljer) som är max 500 pixlar på största ledden på:

~tre layouter/kort som du är nöjd med och där du använt lite olika tekninker, färger, material, teman mm. Berätta gärna hur du tänkt och vad som var viktigt när du gjorde de olika alstren.

~En helt ny lo/kort som du känner visar var du står just nu och vad som är din egen stil.

2. Skriv en artikel eller produktrecension som vi kan använda i bloggen. Det behöver inte vara något avancerat utan det kan vara en teknik, en stil, din favoritprodukt eller något helt annat. Men tänk på att det ska vara något som intresserar och inspirerar läsarna.

3. Berätta lite kort om dig själv, ditt scrappande och varför du vill bli inspiratör hos oss. Skriv gärna vad du har för förväntningar och önskemål på ditt ev uppdrag.

Har du en blogg får du gärna skicka med adressen dit.

Är du sugen på att vara med i vårt inspirationsteam så sök! Man måste våga för att vinna!

 

Julhälsning

Hoppas att ni alla får en riktig skön och trivsam julhelg med god mat och goda vänner!

Nu finns vi på Facebook!

Nu finns vi på Facebook, så gå gärna in och gilla oss där. Länk hittar ni längst ner i den högra spalten här i bloggen.

/Helena