Kategoriarkiv 'Bröllop'

Julkalender lucka 21

Det är mycket fokus på julen nu och då kan det ju vara trevligt med något helt annat också. I vår omgivning har vi många som fyller år i december. Idag är det svärmor som fyller 70 år.

DSCN2867

Jag har gjort ett kort och en korg i matchande papper från Maja Designs helt underbara serie Vintage Autumn Basics.

DSCN2868

Till kortet har jag använt ett mönstratpapper Maja Design Vintage Autumn Basics – No I lite blommor YD Flower Collection – Lace Nougat (Humble), YD
Flower Collection – Whistle
, Storyteller Ros 10 mm – ljusbrun (beige) 10 st lite halvpärlor Storyteller Pärlor – lila spets Pärlemorspets – Rosa och glitterlim Stickles – Icicle. Fjärilarna är utstansade i samma mönstrade papper med Martha Stewart stans – 3-in-1 classic Butterfly. Pärlsnurra, stämpel och rosenknoppar kommer ur min privata samling.

DSCN2866

Till korgen har jag använt Cardstock Bz Thunder trio 1 – Bazzill White, Mönstrat papper Maja Design Vintage Autumn Basics – No VI, spets privat spetsband och ljusrosa satinband.

DSCN2869

I de fyra ”facken” har jag lagt en liten flaska Baileys, hudrengöring, scrubcreme, dagcreme och hoprullade showbiljetter. Fyllde upp runt om med lite vitt silkespapper.

Dagens vinstlott: Grön serie V nr 68. Är det din lott? Skicka ett mail till sanna@pappersbiten.se och uppge koden som står längst ner på lotten så skickar vi din vinst till dig eller ta med lotten till butiken så får du vinsten direkt.

Gå på bröllop

Det skulle vara kul att få gå på ett bröllop. Har gjort ett med ett brudpar på med Inkidos fina papper från serien Spring Time.

Material:
Mönstrat papper:  Inkido Spring Time – Romantic Roses  & Rosebuds

Blommor: Inkido Ros Mellan – Vaniljgul & Ljusrosa, Storyteller Ros 10 mm – baby rosa & StoryTwller  Blingblommor – vintage

Band: Papperalla – Brunt

Snöre: Bakers Twine – Rosa

Pärlor: Storyteller Pärlor – rosa

Glitterlim:  Stickles – Icicle

Vintagebilder

Spellbinders: S4-110 Nestabilities – Classic Ovals Large & S4-294 Nestabilities – Beaded Ovals

Pennor: Pro Makers

Stämpelmotiv*

Scrappa lugnt i vårvärmen!

Vårkramen Anna

Månadens inspiratör – Mars, Christine

Gjorde 4 kort med bröllopstema. Bröllopsinbjudan, Vigselprogram, Meny och sist ett Tackkort.

Jag har använt Inkidos fina söta mönsterpapper 6×6 Spring Time no. 4.  Det passar jätte bra att göra 4 kort av. Stammen är ett gräddvit lite glittrig cardstock. Vill hålla det enkelt. 

Bröllopsinbjudan
 Jag har embossad texten. Har även embossad kanterna på det mönstrade papper med rosa embossningpulver. Duvor köpte jag för ca ett år sedan på Pappersbiten. Fjärillar är utstansad av de fina punch (Nellie S) jag köpte på Pappersbiten. Mina nya favorit verktyg
 
Vigselprogram
 Tyvärr blev den här bilden lite suddig. Men jag hoppas att ni kan se det ändå. Texten här har jag embossad med gold embossningpulver. Guldringar finns att köpa på Pappersbiten.
 
Meny
Här har jag embossad texten med lavende embossningpulver. Bestick embossade jag med glitter embossningspulver. Besticken är från ett clearstampset jag köpte på Pappersbiten för ett tag sedan.
 
 Tackkort
Jag köpte ett ark med bröllopsbilder hos Sanna för ett tag sedan. Har tittat på dem några gånger och inte gjorde nåt. Men nu tänkte jag att det skulle passa bra här. Självklart kan man använda egna bröllopsfoto istället.
 
Jag har gjort dessa kort enkelt. Tänkte att om man behöver göra många är det bra att det inte ha massa saker på och då kostar det inte heller så mycket. Textstämplar jag använt är privata. Annars finns det mesta att köpa på Pappersbiten. Hoppas att ni fick lite inspiration att göra era inbjudningskort. Have fun och vi ”ses” nästa torsdag då det är sista gången jag få inspirera här.
 
Kram
Christine Schärfer

Besök gärna min blogg: http://stampeltokig.blogspot.com

Vill du också bli Månadens inspirtör? Skicka ett mail till pappersbiten@gmail.com med några korta rader om dig själv och varför du vill bli Månadens inspiratör. Har du en blogg där du visar dina alster kan du skicka med länk till den. Annars vill vi att du skickar med bilder på 3-4 alster som du är nöjd med och som visar ditt skapande på ett bra sätt. Har du önskemål om månad får du gärna skriva det. Som Månadens inspiratör skapar du med ditt eget material där övervägande delen ska finnas i vår butik. Månaden innan din månad har du 10% rabatt i butiken och webbutiken (gäller ej Silhouette) så att du kan köpa in material som du behöver. Du skapar 4 inlägg som bloggas på torsdagar. Som tack för din medverkan får du 150 kr i form av ett presentkort i vår butik. Bor du inte i närheten får du istället en presentkortskod som du använder i webbutiken.

Träord dekorerat med papper från Inkido

Dessa små söta träord är en trevlig inredningsdetalj, som kan förvandlas för att passa i vilket kärleksfullt hem som helst!

Dekorationsord Love - Klicka på bilden för att stänga

Jag har valt att måla ordet med Gesso, samt klä det med sötaste hjärtpappret från Inkido.

Ett litet snöre, pärlor från Inkido, samt ljuvliga blommor från Inkido och Kort og Godt får stå för resten av dekorationen!

 

Jag  vill också passa på att påminna om att det är endast några få dagar kvar för att delta i vår månadsutmaning, med tema Kärlek!

 

Mer kärlek!

Även jag har gjort ett litet inspirationsbidrag till månadens utmaning, med tema Kärlek!

En vimpelrad med vimplar utstansade med Spellbinders. I mellanrummen sitter små chipboardhjärtan.

Små fåglar utklippta ut Basic Greys mönsterpapper sitter här och där…

Bokstäverna är utstansade med QuicKutz. Klicka gärna på bilderna för att se dem i större storlek!

Papper: Prima Wink – First Love, Basic Grey Kissing Booth – XOXO, Basic Grey Kissing Booth – Oh Darling.

Dekorationer: Snurrblommor, Pärlor och strass, Spets, Pappersram från Kort og Godt.

Hjärtan på rad

Ni missar väl inte månadens utmaning på temat kärlek?!

Jag gjorde ett enkelt kort med hjärtan på rad till någon jag tycker om:


Mönstrat papper: Vivi Gade – Bremen 5
Dekorationer: Inkido strass – klar
Stämpel privat

 

Glad Alla Hjärtans Dag!

Idag på självaste Alla Hjärtans Dag, vill jag visa detta lilla kärleksfulla pyssel, två små tårtbitsformade askar, med plats för en liten gåva i!

Pappersbiten har just nu erbjudande på alla mönstrade papper från Inkido och Maja Design!

Klicka gärna på bilderna för att se dem i större storlek.

Materiallista:

Papper: Inkido – Spring Time

Stämpel: Inkido – Kärleken övervinner allt

Dekorationer: Blommor, Pins, Pärlor