Kategoriarkiv 'Baby'

Julkalender lucka 21

Det är mycket fokus på julen nu och då kan det ju vara trevligt med något helt annat också. I vår omgivning har vi många som fyller år i december. Idag är det svärmor som fyller 70 år.

DSCN2867

Jag har gjort ett kort och en korg i matchande papper från Maja Designs helt underbara serie Vintage Autumn Basics.

DSCN2868

Till kortet har jag använt ett mönstratpapper Maja Design Vintage Autumn Basics – No I lite blommor YD Flower Collection – Lace Nougat (Humble), YD
Flower Collection – Whistle
, Storyteller Ros 10 mm – ljusbrun (beige) 10 st lite halvpärlor Storyteller Pärlor – lila spets Pärlemorspets – Rosa och glitterlim Stickles – Icicle. Fjärilarna är utstansade i samma mönstrade papper med Martha Stewart stans – 3-in-1 classic Butterfly. Pärlsnurra, stämpel och rosenknoppar kommer ur min privata samling.

DSCN2866

Till korgen har jag använt Cardstock Bz Thunder trio 1 – Bazzill White, Mönstrat papper Maja Design Vintage Autumn Basics – No VI, spets privat spetsband och ljusrosa satinband.

DSCN2869

I de fyra ”facken” har jag lagt en liten flaska Baileys, hudrengöring, scrubcreme, dagcreme och hoprullade showbiljetter. Fyllde upp runt om med lite vitt silkespapper.

Dagens vinstlott: Grön serie V nr 68. Är det din lott? Skicka ett mail till sanna@pappersbiten.se och uppge koden som står längst ner på lotten så skickar vi din vinst till dig eller ta med lotten till butiken så får du vinsten direkt.

Månadens inspiratör – Mars, Christine

Här kommer mitt sista bidrag som mars månadsinspiratör. Efter bröllopstema förra vecka blir den här gången en dopklänningskort. Föll sig ganska naturligt eller hur?
 
En dopklänning med Inkidos fina papper. Band, halvpärlor, små söta rosor. Fjärill från mina fina punchar och korset. Ja, det är från ett halsband som jag inte kom ihåg var det kom ifrån. Men korset passade jätte fint här tycker jag.
 
Ett närmare titt på kortet.
 
Inne i kortet. Ännu ett fint papper från Inkido. Spillbinder oval har jag använt här. Textstämpel är privat.
Känner mig ganska nöjd med det här kortet.
Det här är mitt sista bidrag som månadsinspiratör. Tack så mycket Sanna för möjligheten att få ”leka” här. Det har varit jätte roligt. Känns som att jag kan hålla på ….
Men tack igen för den här gången och hoppas att jag har gett lite inspiration här och där.
Tack för mig och så ser vi framemot att träffa nästa månadsinspiratör.
 
Material:
Mönsterpapper – Inkido
Halvpärlor, små rosor, hjärtpärla hittar ni på Pappersbiten
Fjärill punchar från Nellie S hittar ni också på Pappersbiten
Spillbinder: Oval

Besök gärna min blogg: http://stampeltokig.blogspot.com

Vill du också bli Månadens inspirtör? Skicka ett mail till pappersbiten@gmail.com med några korta rader om dig själv och varför du vill bli Månadens inspiratör. Har du en blogg där du visar dina alster kan du skicka med länk till den. Annars vill vi att du skickar med bilder på 3-4 alster som du är nöjd med och som visar ditt skapande på ett bra sätt. Har du önskemål om månad får du gärna skriva det. Som Månadens inspiratör skapar du med ditt eget material där övervägande delen ska finnas i vår butik. Månaden innan din månad har du 10% rabatt i butiken och webbutiken (gäller ej Silhouette) så att du kan köpa in material som du behöver. Du skapar 4 inlägg som bloggas på torsdagar. Som tack för din medverkan får du 150 kr i form av ett presentkort i vår butik. Bor du inte i närheten får du istället en presentkortskod som du använder i webbutiken.

Grönt är skönt med Basic Grey och Lilla07an

Hejsan!

Idag får ni se ett nytt ansikte här och det är jag, Maria/Lilla07an som fått äran att gästa Pappersbiten. Jag är jätteglad och stolt över uppdraget och hoppas kunna inspirera er en tid framöver. För att berätta lite kort om mig själv så är jag strax över 30 år, fru och mamma till tre små tjejer. Har hittat mitt paradis i ett alldeles lagom litet grönt hus i Hälsingland med närhet till det mesta. Scrappat har jag gjort sedan -07/-08 men tycker också om andra pyssliga saker som stickning/virkning.

Det jag tänkte visa er idag är ett kort med tillhörande skor som jag gjort till en liten Ludvig.

En grön cardstock kombinerat med ett par mönstrade papper ur serien Picadilly från Basic Grey.  Till skorna har jag använt en mall jag hittade på nätet för ett par år sedan. Försökte hitta den nu igen för att kunna ge er en länk men jag lyckades inte. Säkerligen finns det flera varianter av dessa söta skor och flera gratis-mallar att skriva ut bara man googlar lite.

Jag valde att dekorera enkelt med en blomma och en utstansad kvist.

Det jag verkligen älskar är dubbelsidiga papper. Möjligheterna blir oändliga känns det som.

Ha det gott allihop så ses vi igen nästa lördag

/Maria/Lilla07an

Materiallista:
Papper: Grön cardstock
Mönstrat papper: Basic Grey Picadilly Farm Fresh Eggs & Farm Life
Chipboard dekoration: Hjärta
Alfabet: thickers*
Dekoration: Snöre, blingstenar, vita pistillrosor ,  halvöppna rosor.
Övrigt: svart penna*, chalk*, utstansade blad*, dubbelhäftande tejp

* = privat

Babykort med Ladybug julpapper

Ett kort till min kusin och hans sambo som fått en liten bebiskille.

 

Papper: Ladybug Light a Candle – SharingLadybug Light a Candle – Angels Sings

Stämpel: Inkido EZ – Baby

Dekorationer: stjärnpins, wellpapphjärta, alpha stickers

Spets och thickersbokstäver – privata

 

 

Välkommen till världen

Med detta söta mönsterpapper med små bebisar på kunde det inte bli annat än ett kort för till exempel nya små bebisar men det kan också funka bra som Grattis-kort till en liten 1-åring.

 

 

 

 

 

Material

Bazill Cardstock

Mönstrat papper: Fab Scraps, Vintage Bath Time (dubbelsidigt)

Punch: Martha Stewart Doily Lace

Övrigt: Papperssnöre och charm.

 

/MiaS