Kategoriarkiv 'Student'

Studentkort – kille

Fick en beställning på ett studentkort till en kille som slutade bygg- & anläggning. Det perfekta var att Sanna precis hade skickat mig dessa passande charmsen. Har använt mig av papper från Reprint.

Glöm inte scrappa i sommar!

Sommarkramen Anna

Studentkort – tjej

Fick en beställning på ett studentkort av en på jobbet, det skulle vara en tjej med svarta skor. Har använt mig av papper från Maja Designs nya serier Vintage Summer.

För att få tight ram med spellbindsers så ritar jag av den jag har använt till stämpelmotivet.

Glöm inte att scrappa lite på sommaren också.

Sommarkramen Anna

Same, same but different!

Jag behövde snabbt göra två fina studentkort, och för att spara tid användes likadana motiv, papper och dekorationer. Det ena kortet skulle öppnas på mitten, sk gate fold, och det andra skulle ha en ficka i för ett presentkort. Så här blev mina nästan likadana kort:

Jag har färglagt motiven med Distress Markers, vilka för övrigt tillsammans med en liten vattenpensel är ett oslagbart sätt att kunna sitta ute på en gräsmatta, parkbänk, en klippa vid havet eller vad du nu gillar att göra för att koppla av utomhus!! Perfekt för mig som är för rastlös för att läsa en bok…

Klicka gärna på bilderna för att se dem i större format!

Material:

Kortstommar från Inkido

Mönstrat papper: Maja Design Vintage Summer

Stämplar: Privata

Dekorationer: Blommor från Kort og Godt, samt Papermania. Pärlor och strass från Inkido. Metalldekoration från Kort og Godt. Små stickers från Glitz Design.