Kategoriarkiv 'Månadens Inspiratör'

Månadens inspiratör – juni, Marie

Hej och god fortsättning på veckan,nu går vi in på Tredje veckan med DT hos Pappersbiten.

Denna gång har jag altrat en papperspåse som man kan ta med som en väldigt uppskattad present när man går bort.

10489148_482900431856471_462328073_n

10508303_482900421856472_1859721835_n

Jag brukar göra Kaffe och Te påsar(kan även göra godis och kakpåsar).

10478865_482900425189805_916831095_n

Papperspåsar har jag köpt inne hos Pappersbiten och det jag använt mej av ser ni på bilden. Fjärilsstansen är privat men Pappersbiten har andra fina ..🙂

10477387_482900428523138_104816870_n

Etiketten (som ni ser under ordet kaffe som är skrivet med penna med väldigt fin smal spets) är utstansat i min älsklingsapparat BigShot som också är köpt hos Pappersbiten. Jättenöjd med den och använder väldigt ofta mina Dies och som favoriter har jag Spellbinders. Här är en favorit men Pappersbiten har många olika fina.

Hoppas ni blev lite inspirerade och pysslar för fullt nu även sommartid. Semestern är ju perfekt för att kunna sitta ute kanske och göra lite roliga kort eller LO. Nästa vecka blir det nått helt annat igen så kika in vet ja..ha en bra vecka till nästa gång vi ses…🙂

Månadens inspiratör – Juni, Marie

Hej,

Nu va vi inne på min andra vecka som Månads inspiratör för Pappersbiten och jag har då gjort en Flask ”hängare” eller vad ni kallar den…🙂 Brukar va väldigt uppskattat när man går bort en kväll och tar med en flaska vin, saft ja vad man vill, som nu när Midsommar väntas i helgen.

Marie2-1

Har använt mej av ett Orange Peel Cardstock, ett mönstrat papper,  Maja Design Ska vi Fika (plommonkaka) och en stans av Martha Stewart som ni ser på bilden. Papper, halvpärlor, stans är köpt hos Pappersbiten. Band ,blommor och Stämpel är privat men band och blommor har Pappersbiten många fina i butik o webb så kika in.

Nästa vecka ska jag bjuda på ett annat kul alster så vi syns då igen.

Tack för denna veckan. Ha en underbar midsommarvecka och scrappa är bra för själen så besök Pappersbiten och hem och pyssla. Det är en underbar Hobby.

kram Marie!

Månadens inspiratör – juni, Marie

Då tackar vi Malena och hälsar Marie välkommen som månadens inspiratör i juni.

Hej, jag får tacka Sanna för förfrågan om jag ville vara med och vara Månadens DT här på Pappersbitens Blogg för det vill man ju..🙂
Jag är en glad tjej som älskar att sitta pyssla och ”pilla” som vi scrappare säger och då blir det mest kort. Inte vågat mej på LO ännu men det kommer väl… började för 3år sen tror jag det va.

Marie1-2

Så nu har jag gjort ett kort.

Marie1-1

Jag har använt mej av ett Cardstock Bazzil Wheat . Ett helt till själva stommen och ett 6 x 6 till insidan.

Marie1-3

Sen har jag använt Pion Design papper som jag älskar. Detta är Grandma’s School Book Red Clover pd 2506 och insidan Grandma’s school Book 6 x 6 red Clover pd 2604. Till att fästa papper använder jag dubbelhäftande tejp och fästa fast rosor m.m då e det limmet Scotch strong precise glue som e bäst. Har använt mej av spets och det finns hos Pappersbiten många olika, även nätbandet har Pappersbiten i olika färger. Organza band likaså. Jag har använt mej av en privat fjärilsbårds Dies men den fina stora fjärilen är en stans av Martha Stewart och den har Pappersbiten. Bladen och beiga rosen (de andra är privat) e köpt hos Pappersbiten även pärlorna med klistrad baksida. Chalkat kanterna med en dutt och Distress Ink Valnut Stain. Bokstäverna likaså och dom kommer från pappret Pion Design 6 x 6 pd 2604 Grandma’s scholl book. Sist men inte minst Stickles Diamond på rosorna så dom får lite liv.

In och hälsa på hos Pappersbiten nu.  Dom har mycket fint även på Webbsidan.

Kram Marie

Månadens inspiratör – Maj, Malena

Jag får börja med att be om ursäkt. Pga en miss av mig blev även denna veckas bidrag från Malena publicerad i förra veckans inlägg. Så därför får ni njuta ännu en vecka av halva förra veckans inlägg.

wildandcrazy

Här har jag använt två masker från ett set från You Do. Det är små trianglar och små prickar som jag låtit gå över varandra. När man arbetar med distressink är det lätt att lägga mönster över varandra för färgerna är inte så starka. Jag har låtit svart färg rinna ner över mönstret och skvätt lite för att skapa lite mer liv. Jag dekorerade med svarta och grå blommor från Storyteller vilket passade bra till det svarvvita fotot. Men jag valde att låta titeln poppa ut i starkt gult vilket också passar bra till titeln.

 

Månadens inspiratör – Maj, Malena

Då var det ny torsdag och mer inspiration från Malena.

kompisar

Jag har använt tre olika masker till den här layouten. De med små prickar och pilar är från You Do och masken med siffror är från Crafters Workshop. Jag har också stänkt lite färg för extra effekt. Bakom fotot har jag knövlat lite kollegieblockspapper.

 

Månadens inspiratör – Maj, Malena

Då var vi inne i en ny månad igen, sköna maj! Vi hälsar en ny inspiratör välkommen, nämligen Malena som var gästinspiratör hos oss för några år sedan.

Jag har scrappat sedan 2002 och är fortfarande lika förälskad i skapandet med foton i centrum. Jag älskar mina mönstrade papper, mina färgglada dekorationer, mina tejprullar, mina färgflaskor och andra verktyg. Jag har många favoriter som följt med mig genom åren och några nykomlingar tex masker. Jag köpte mina första för ett par år sedan men hittade inte rätt i användandet förrän jag såg någon använda distressdynor med en applikator. Sedan dess gör jag ofta egna mönstrade bakgrunder till mina layouter och jag kommer under maj månad visa olika alster med den tekniken.

fibk0001

Jag lyckades ta ett foto från läktaren när min sons lag hade lite pep-talk i en match. Jag valde att göra en enkel och grafisk layout med mycket färg. Som enda dekoration gjorde jag en rad med pilar med hjälp av en mask från You Do. Jag la till ännu mer färg genom att göra en matta av gult och grönt till den vita layouten.

Glad Påsk!

Skärtorsdag! Då var vi redan framme vid påsk! Känns som det var jul alldeles nyss 😉

Sanna2-1

Idag visar jag ett påskkort och samtidigt passar jag på att önska Glad Påsk från oss alla på Pappersbiten!

Kram Sanna

Månadens inspiratör – Mars, Tina

Då var det torsdag igen och mitt sista bidrag blir lite annorlunda.

Tina4-1

Gjorde ett litet ljusfat av dessa fina påskinspirerade papper från You Do. Ägg i fina färger klipptes ur och fick sen en touch av 3D glaze, pärlor sattes på och de fina hararna målades bara lite lätt med akvarellpennor, fick ögon samt lite bomull på svansen.

Tina4-2

Runt ljuset har jag satt gröna dymoremsor (går även bra att använda washitejp) och sedan prytt alltihopa med några  små vita påskfjädrar.

Tina4-3

Kanterna på det oranga Bazzill basic pappret har jag rullat upp lite grann och chalkat med en grön nyans. Några små vita ringar sattes ihop till en kedja som kedjade fast påskharen i pappret så den står stabilt.

Tackar för att jag fått visa mina alster och hoppas att jag kan ha bidragit med lite inspiration under dessa veckor!

Många kramar till er alla !

// Tina

Månadens inspiratör – Mars, Tina

Den här veckan har jag gjort en layout på rykande färska papper från Inkido. Spring Time Sweetheart och Hearts of joy.
Tyckte det passade bra till den här om mig och Mikaela.

Tina3-1

Lite cremebeigea toner med härliga inslag av både blått och rött.
Till detta även Bazzills rosa släta papper.

Tina3-3

Tina3-2

Dekorationer fick det bli i form av Little Birdie flowers i blåa och gråa nyanser samt den stora fina beiga blomman från Storyteller.
Som grädden på moset blev det några brads från Vivi Gade i ljust rosa . Chalkade kanter med Ice Blue.
2 små tårtpapper -Dolies kom också till användning.

Ha en underbar vecka och njut av solen! Glöm inte kameran, det kan ju bli ett kanonfoto till just dom här underbara papprena:)

Kramiz Tina

Månadens inspiratör – Mars, Tina

Idag vill jag visa ett väldigt enkelt kort. Blev så förtjust i den härliga gröna färgen. Den får mig att längta efter våren.

Tina2-1

Detta material har jag använt:
Mönstrade papper från Reprint
Bazzill Cardstock brun och vit
Vivi Gade brads
Storytellers rhinestones samt hearts .
Siffror Fundamentals Alphabets stickers vit
Blommor YD Flower collection spellbound ,Prima  samt privat stor grön blomma.
Stämpel privat
Stansat runt stämpeln med Spellbinders  Scalloped oval stans

Ha en bra vecka!
/Tina

Vill du också bli Månadens inspiratör? Skicka ett mail till sanna@pappersbiten.se med några korta
rader om dig själv och varför du vill bli Månadens inspiratör. Har du en blogg,
hemsida, galleri eller något annat där du visar dina alster kan du skicka med
länk till den. Annars vill vi att du skickar med bilder på 2-3 alster som du är
nöjd med och som visar ditt skapande på ett bra sätt. Har du önskemål om månad
får du gärna skriva det. Som Månadens inspiratör skapar du med ditt eget
material där övervägande delen ska finnas i vår butik. Månaden innan din månad
har du 15% rabatt i butiken och webbutiken (gäller ej Silhouette) så att du kan
köpa in material som du behöver. Du skapar 4 inlägg som bloggas på torsdagar.
Som tack för din medverkan får du 150 kr att handla för i vår butik eller
nätbutik.