Kategoriarkiv 'Kurser'

KURS I STÄMPLINGSTEKNIKER

KURS I STÄMPLINGSTEKNIKER, I ALINGSÅS
med Sari Hänninen

Om du är nyfiken på stämplingstekniker och vill utmana dina pyssliga gränser, så kan detta vara kursen för dig 🙂. Du kommer att få lära dig att stämpla och jobba med t ex distressdynor och Archival ink-dynor.

Onsdagen, den 19 april, 2017.

Här är två förslag på kurstider (jag kan vara flexibel med tiderna):
13:00-15:00, 16:00-18:00

Kursen kostar 295 kr/person.
Kursen passar bra även för nybörjare.

Anmälan görs direkt till sarihanninen9@gmail.com eller via PM på Facebook.
Skriv kurs hos PappersBiten i meddelandefältet, om du anmäler dig via e-post.
Tala om vilken tid du vill gå kursen. Antalet platser är begränsat.

I svarsmeddelandet får du information om inbetalning (kontoinsättning/swish), kurstid, vad du kan ta med till kursen m m.

Om du har några frågor kring kursen, går det bra att ställa dem här i evenemanget, eller via PM på Facebook eller e-post (sarihanninen9@gmail.com).

Efter inbetalning har du garanterad plats på kursen.

Här är ett exempel på typen av kort vi kommer att stämpla fram under kursen. http://thenorsugirlcrafts.blogspot.se/2017/03/kamerakollage-med-mixed-media-plate.html

Titta gärna på filmen, där jag visar upp många olika alster som jag gjort med olika stämplingstekniker.

Kurser och nytt i butiken

Butiken i Alingsås öppnar sent även imorgon (tisdag) men från och med onsdag öppnar vi som vanligt igen.

Höstnyheterna har börjat droppa in; härligt glada halloweenpapper från Bazzill (jo de kan visst göra mönstrade papper också), blommor och bling i nya färgkombinationer från You Do och lite annat smått och gott. Fler höst och julnyheter väntas dyka upp inom de närmaste veckorna och vi lägger upp dem i webbutiken så fort vi hinner med.

Vi funderar fortfarande kring innehåll och upplägg på kurser. Vad finns det intresse för? Distresser, kortvikning, stansmaskiner eller något helt annat? Lägg en kommentar eller skicka oss ett mail om vad du skulle vilja lära dig mer om!

Kom på kurs och mässa!

Nu startar våra kurser. Under oktober månad kan du som deltar i våra kurser få en biljett till Nordiska stämpel och Scrapmässan som vi kommer vara med på som utställare.

På den första kursen som är den 13/10, Scrapbooking nybörjare, får alla deltagare en varsinn biljett. På övriga kurser lottar vi ut en biljett under varje kurstillfälle. Allt om kurserna hittar ni under fliken kurser längst upp på sidan.