Kategoriarkiv 'Tävlingar, utlottningar och Candy'

Vinnare påskig bloggcandy

Nu är vinnaren dragen och det blev Berith Hedlund! Grattis! Skicka ett mail med din adress till sanna@pappersbiten.se så skickar vi din vinst till dig.

Tack till alla er som deltog! Ha en skön scrapvår!

/Sanna

 

 

Påskig blogg candy – Avslutad

Då var det påskafton och vad passar väl bättre än lite påskgodis. Vill du vinna vårt godis kan du göra det på två sätt:

1. Lägg bilden nedan på din blogg med länk hit och skriv sedan en kommentar med en motivering varför just du ska vinna vårt godis.

2. Gilla oss på Facebook, dela bilden och skriv sedan en kommentar  med en motivering varför just du ska vinna vårt godis.

Delar du både på Facebook och i bloggen har du dubbla vinstchanser!!! Tävlingen slutar lördagen den 6 april kl 20.00

Bloggcandypask2013

Lycka till och GLAD PÅSK!!!

Kram Sanna, Egon, Helena och Annethe

Vill du blir inspiratör hos Pappersbiten?

Vi söker nu en ny inspiratör samt en gästinspiratör till inspirationsteamet. Gästuppdraget är på 3 månader.

Att vara med i ett inspirationsteam är för dom allra flesta ett roligt och utvecklande uppdrag men för det krävs det att du är engagerad i ditt uppdrag och har tid men framförallt att du är flexibel och kan skapa under tidspress och med material som du kanske inte alls skulle valt själv.

Det vi söker nu är kreativa scrappare och/eller kortmakare som har en egen stil men också en bredd så att du kan visa vårt material och inspirera andra med dina alster samt med inlägg och artiklar i bloggen. Du är även med och håller i lite tävlingar ibland. Bor du i närheten av Alingsås är det ett extra plus men det är absolut inget krav.

Som inspiratör ska du skapa ett inlägg i veckan till vår blogg samt hålla i månadens utmaning max 3 gånger/år (rullande Schema). Vi skickar ut material till dig varannan månad. Som ersättning får du rabatt i butiken, plats på scrapmaror som Pappersbiten är med och arrangerar samt att du får behålla material som blir över.

Har du en egen blogg och/eller håller till på facebook och scrapbookingforum ser vi gärna att du är aktiv och visar upp sina alster även där efter att de publicerats i Pappersbitens blogg.

Känner du att detta kan vara något för dig? Senast den 13/1 vill vi ha din ansökan till pappersbiten@gmail.com

Samtliga sökande kommer att meddelas besked den 15/1. Första materialutskick kommer gå ut den 16/1 och första blogginlägg blir första veckan i februari.

För ansökan:

1. Bifoga bilder (och gärna närbilder på detaljer) som är max 500 pixlar på största ledden på:

~tre layouter/kort som du är nöjd med och där du använt lite olika tekninker, färger, material, teman mm. Berätta gärna hur du tänkt och vad som var viktigt när du gjorde de olika alstren.

~En helt ny lo/kort som du känner visar var du står just nu och vad som är din egen stil.

2. Skriv en artikel eller produktrecension som vi kan använda i bloggen. Det behöver inte vara något avancerat utan det kan vara en teknik, en stil, din favoritprodukt eller något helt annat. Men tänk på att det ska vara något som intresserar och inspirerar läsarna.

3. Berätta lite kort om dig själv, ditt scrappande och varför du vill bli inspiratör hos oss. Skriv gärna vad du har för förväntningar och önskemål på ditt ev uppdrag.

Har du en blogg får du gärna skicka med adressen dit.

Är du sugen på att vara med i vårt inspirationsteam så sök! Man måste våga för att vinna!

 

Vinnare av mässbiljetter

Vinnare av två biljetter till mässan blev Anna Andersson. Grattis!

Eftersom det inte var så många deltagare i utlottningen kommer även ni andra, Annika och Christine, få en varsinn biljett. Biljetterna kommer finnas att hämta i entren på lördag. Vi ses på mässan!

Vinnare i Blogg Candy, lucka nr 11

Jag tog hjälp av Random.net och fick fram följande vinnare: 

Kommentar nr 18 är gjord av

Outi (vaktmästarn)

Underbar, härligt färgglad candy som jag gärna vill vara med på!

Kram, Outi

Kommentar 12 december 2010 kl 17.09  

Grattis Outi! Skicka din adress till sanna@pappersbiten.se så skickar jag din vinst så att du förhoppningsvis hinner få den innan jul. 

/Sanna

Julkalender lucka nr 11

Självklart måste vi ha lite godis i vår julkalender! Så idag bjuder vi på en julig Blogg Candy. 

Ta en lott genom att lägga bilden nedan på din blogg med länk hit och skriv sedan en kommentar senast kl 20.00 söndagen den 19 december. Kanske det blir du som får en extra julklapp lagom till julafton!

Ha en trevlig helg!

Vinnare av mässbiljetter är…

Jag tog hjälp av slump.se och fick fram följande rad:

Vinnare är alltså: Helen, ansol, Jenny Kaffesugen Scrappare, MiaS och Helena H

Skicka ett mail till sanna@pappersbiten.se och säg om du hämtar biljetten i butiken eller om du vill att vi skickar den. I så fall behöver vi ha din adress också.

Vi har även 2-dagars biljetter till försäljning för 120 kr. Handla för 100 kr i butiken så får du 25% rabatt på din biljett. Handla för 300 kr så får du 50% rabatt. Gäller så långt biljetterna räcker.

Vinn biljetter

Vill du gå på Nordiska Stämpel och scrapmässan i Eriksbergshallen, Göteborg den 30-31 oktober? Skriv en kommentar senast fredag 22/10 kl 20.00 och berätta 3 saker som du har på din önskelista inför mässan så kan du bli en av fem vinnare som får en 2-dagarsbiljett!

Vinnare frågvis utlottning!

Efter att slumpen på slump.nu sagt sitt så kan jag nu presentera den vinnande kommentaren:

Jessica
1. Jag scrappar helst hemma vid mitt pysselbord.
2. Helst ensam med musik på. Har aldrig scrappat med någon annan men jag tror inte jag skulle få så mycket gjort då.
3. Oj vad svårt, jag har nog inget favoritmärke. Handlar inte efter märken utan tar mer vad som är fint.

Kram

Kommentar 03 maj 2010 kl 14.43

Grattis Jessica, det är du som vinner ett litet scrappaket! Skicka din adress till mig på: karin (snabel-a) holmjonsson.net så kommer ditt paket med posten. Skriv gärna ner dina två favoritfärger när det gäller scrappande!

Tack till alla som svarade på mina nyfikna frågor, jättekul att läsa om era scrapvanor och vad ni gillar!!
Här kommer mina svar:

1. Jag scrappar både hemma och på träffar. Hemma har jag min scraphörna i källaren där jag sitter och hänger sena (läs för sena) kvällar och andra lediga stunder.
2. Jag är en social-scrappare och scrappar gärna tillsammans med andra.
3. Får nog svara som flera av er gjort…märket är inte det viktigaste när jag väljer papper utan mönstret (prickiga papper kan man aldrig få för många av *ler*). Om jag kikar bland mina papper så verkar My Minds Eye-papper ofta falla mig i smaken.

/Karin 😀

Frågvis utlottning :)

Idag är det valborgsmässoafton och det tänkte jag att vi skulle fira genom att ha en lite utlottning här i bloggen.

Jag är lite nyfiken på några saker angående er scrapvanor och hoppas att ni vill svara på mina frågor i en kommentar på detta inlägg!

Frågor:
1. Var scrappar du helst?
2. Hur scrappar du helst (ensam eller med andra)?
3. Har du något favoritmärke när det gäller mönstrade papper? Isåfall vilket?

Bland kommentarerna med svar lottar vi ut ett litet scrap-paket! Ni har fram till tisdag 4/5 kl 24.00 på er att svara. Vinnaren publiceras i bloggen på fredag 7/5!

Önskar er alla en underbar valborgshelg!!
/Karin 😀