Kategoriarkiv 'Butiken i Alingsås'

KURS I STÄMPLINGSTEKNIKER – Nya datum!

KURS I STÄMPLINGSTEKNIKER, I ALINGSÅS
med Sari Hänninen

Om du är nyfiken på stämplingstekniker och vill utmana dina pyssliga gränser, så kan detta vara kursen för dig . Du kommer att få lära dig att stämpla och jobba med t ex distressdynor och Archival ink-dynor.

Onsdag 24 maj 2017

Grupp 1: 13:00-15:00
Grupp 2: 16:00-18:00

Torsdag 15 juni 2017

15:00-17:00

Kursen kostar 295 kr/person.

Kursen passar bra även för nybörjare.

Anmälan görs direkt till sarihanninen9@gmail.com eller via PM på Facebook.
Skriv kurs hos Pappersbiten i meddelandefältet, om du anmäler dig via e-post.
Tala om vilken tid du vill gå kursen.

I svarsmeddelandet får du information om inbetalning (kontoinsättning/swish), kurstid, vad du kan ta med till kursen m m.

Om du har några frågor kring kursen går det bra att ställa dem till Sari via PM på Facebook eller e-post (sarihanninen9@gmail.com).

Efter inbetalning har du garanterad plats på kursen.

Här är ett exempel på typen av kort vi kommer att stämpla fram under kursen. http://thenorsugirlcrafts.blogspot.se/…/kamerakollage-med-m…

Titta gärna på filmen, där Sari visar upp många olika alster som hon gjort med olika stämplingstekniker.
https://www.youtube.com/watch?v=QC-EQ4AmPGs&feature=youtu.be

Tack!

Stort tack till alla underbara kunder som besökt oss i vår butik först på lendahlsgatan och sen på nygatan ❤️ igår hade vi öppet sista dagen och jisses vilken avslutning det blev! Så mycket folk och så mycket tålamod trots att det blev långa köer. Jag och Egon jobbade på så det nästan rök ur öronen.

8 år 4 månader och 12 dagar har vi drivit den fysiska butiken. Det har varit jätteroliga, händelserika och lärorika år och jag är så glad att jag vågade ta steget när tillfället kom.

Sen vill jag rikta ett stort tack till Helena som jobbat hos oss och varit mitt bollplank och min stöttepelare under flera års tid. Tack även till Annethe som jobbat hos oss och även hoppat in och hjälpt till vid behov. Ni är guld värda ❤️

Nu blickar vi framåt på en ny tid. Vi tar steget tillbaka dit där vi började nämligen med webbutiken och lagret här hemma. Men vi är redan i full gång med planering för framtiden och nya roligheter! Fortsätt följa oss på Facebook och i bloggen så hänger ni med när det händer saker. I februari fyller webbutiken 10 år och det ska självklart firas!

Det går fortfarande att beställa varor med 50% rabatt i webbutiken men imorgon kväll stänger vi den för att packa ner och flytta lagret och göra en uppdatering av lagersaldona. Jag räknar med att öppna igen till mellandagarna med 50 % rabatt året ut men jag återkommer om detta.

Massor med kärlek till er alla och ta hand om varandra och ha en riktigt god jul!
Kram Sanna och Egon

Valborg & 1a Maj

Valborgsmässoafton (imorgon, torsdag) kommer vi att stänga butiken kl 16.

1:a maj har vi stängt men på lördag är ni välkomna som vanligt mellan 11 och 14.

Trevlig helg!

Öppettider i påsk

Över påskhelgen har butiken öppet enligt följande:

Skärtorsdag   11-17
Långfredag   STÄNGT
Påskafton   11-14
Påskdagen   STÄNGT
Annandag påsk   STÄNGT

Vi hoppas att ni alla får en riktigt trevlig helg! Glad påsk!

Adventserbjudanden!

Fram till söndag 1/12 kl 24.00 bjuder vi på frakten i vår webbshop på alla ordrar över 100 kr upp till 3 kg!

För er som vill komma till vår butik i Alingsås har vi öppet lördag 11-14 och dessutom söndag 12-16.

Erbjudanden i butiken:

~Bazzill cardstock 5 kr/st

~Distress ink dynor 39 kr/st

~20% rabatt på alla mönstrade papper

Ha en underbar första adventshelg!

Pappersbiten söker ny ägare

Jag har drivit Pappersbiten sedan 2006. Först bara som webbutik hemifrån och sedan augusti 2007 som butik. I maj 2008 flyttade vi till vår mysiga lilla butikslokal på ca 55 kvm på Nygatan mitt i centrala Alingsås där vi fortfarande håller till. Butiken har under åren blivit mycket omtyckt och väletablerad med både stamkunder och kunder som bara droppar förbi. Vår kundkrets består inte enbart av alingsåsare utan vi har många kunder som kommer från Göteborg, Trollhättan, Uddevalla, Borås, skaraborg mm och vi har även kunder som åker längre än så.

Vi har idag två anställda på vardera 50%. Båda har goda kunskaper inom verksamheten, är mycket skötsamma och lojala och vill väldigt gärna vara kvar.
Butiken har stor utvecklingspotential genom bla mer och effektivare marknadsföring, kurser, kundkvällar, scrapträffar, mässor mm.

Jag känner nu att det är dags för mig att lämna över till någon annan som kan driva vidare butiken med ny glöd och energi.

I överlåtelsesumman ingår hyreskontrakt på lokalen, befintliga inventarier som kassadisk, godkänt kassaregister, trottoarpratare, väggskylt, hyllor, skåp, snurrställ, pappersställ, krokar och hyllor till fasta väggpaneler samt diverse andra displayer.
Du får även en fullt fungerande lättanvänd webbshop, kundregister, leverantörsregister över både svenska och utländska leverantörer.
Lager ingår inte!

Känner du att det kan vara något för dig? Skicka ett mail till smagnussen@gmail.com och berätta vem du är, vilket telefonnummer jag kan nå dig på, hur du skulle vilja driva pappersbiten, vilka finansieringsmöjligheter du har mm. Vi har en bra hyresvärd men både han och jag är väldigt noga med att butiken tas över av någon som är seriös och klarar av att driva verksamheten vidare. Verkar du seriös ringer jag upp dig så vi kan prata vidare om pris, kostnader mm

OBS!!! Vi har i nuläget inga planer på att lägga ner utan jag fortsätter driva butiken under tiden vi söker efter någon som kan ta över.

Sommar-REA

Just nu har vi stor sommarrea i butiken och webbutiken.

Massor med papper med 20% rabatt eller mer.

Vi reserverar oss för ev slutförsäljning.

Semesterstängt

Tänkte bara att jag skulle påminna om att butiken kommer att ha stängt i två veckor nu efter helgen. Vi har öppet som vanligt igen från tisdagen den 15e juli.

Webbordrar och mail kommer att hanteras en gång per vecka.

Trevlig sommar!

Semesterstängt i juli

Butiken kommer att vara stängd de första två veckorna i juli (v27 & v28). 

Hoppas ni alla får en härlig sommar!

Måndagsstängt

Från 1 Februari kommer vi inte längre ha öppet på måndagar i vår butik  Alingsås.