Kategoriarkiv 'Butiken i Alingsås'

Stämpelkurs med Sari

Onsdag 23 augusti är Sari tillbaka hos oss och håller stämplingskurs. Tyvärr fick ju ett par tillfällen ställas in på grund av sjukdom i våras så det här är en ny chans att gå samma kurs. Under kursen får du testa lite olika stämplingstekniker bland annat maskning, kollagestämpling och embossingpulver.

Det finns 6 platser till kursen mellan kl 15 och 17 men finns det intresse från fler så kan det bli ytterligare en kursgrupp.

Kursen kostar 295 kr/person och anmälan (och betalning) görs direkt till Sari via PM på Facebook eller via epost sarihanninen9@gmail.com .

TA MED-LISTA (om du har möjlighet, annars finns det att låna):
svart stämpeldyna
svart penna att rita streck med
blyertspenna + suddgummi
embossingfön
embossingdyna

I vårt tidigare blogginlägg för kursen finns även länkar till inspirationsbilder och filmer

 

Semesterstängt v29

Nästa vecka kommer butiken att ha semesterstängt. Det innebär också att vi inte packar eller skickar några beställningar under den tiden. Tisdag 25 juli har vi öppet igen som vanligt (11-17).

Trevlig sommar!

Inställd kurs

Morgondagens kurs är inställd pga sjukdom och butiken kommer att ha stängt ”som vanligt”. Sari hoppas kunna erbjuda nya kurstillfällen senare i sommar istället.

Nya öppettider

Vi kommer minska ner lite på öppettiderna över sommaren. Onsdagar kommer vi ha öppet till 18 och torsdagarna kommer vi ha stängt med undantag 15/6 då Sari har kurs.

Öppettider fr.o.m. nästa vecka blir
Tisdag 11-17
Onsdag 11-18
Fredag 11-15
Lördag 11-14


Skulle det vara så att ni har svårt att komma under våra öppettider så tveka inte att höra av er så kollar vi på det. Det går säkert att lösa på något sätt.
Välkomna!
Ha en trevlig sommar!

KURS I STÄMPLINGSTEKNIKER – Nya datum!

KURS I STÄMPLINGSTEKNIKER, I ALINGSÅS
med Sari Hänninen

Om du är nyfiken på stämplingstekniker och vill utmana dina pyssliga gränser, så kan detta vara kursen för dig . Du kommer att få lära dig att stämpla och jobba med t ex distressdynor och Archival ink-dynor.

Onsdag 24 maj 2017

Grupp 1: 13:00-15:00
Grupp 2: 16:00-18:00

Torsdag 15 juni 2017

15:00-17:00

Kursen kostar 295 kr/person.

Kursen passar bra även för nybörjare.

Anmälan görs direkt till sarihanninen9@gmail.com eller via PM på Facebook.
Skriv kurs hos Pappersbiten i meddelandefältet, om du anmäler dig via e-post.
Tala om vilken tid du vill gå kursen.

I svarsmeddelandet får du information om inbetalning (kontoinsättning/swish), kurstid, vad du kan ta med till kursen m m.

Om du har några frågor kring kursen går det bra att ställa dem till Sari via PM på Facebook eller e-post (sarihanninen9@gmail.com).

Efter inbetalning har du garanterad plats på kursen.

Här är ett exempel på typen av kort vi kommer att stämpla fram under kursen. http://thenorsugirlcrafts.blogspot.se/…/kamerakollage-med-m…

Titta gärna på filmen, där Sari visar upp många olika alster som hon gjort med olika stämplingstekniker.
https://www.youtube.com/watch?v=QC-EQ4AmPGs&feature=youtu.be

Tack!

Stort tack till alla underbara kunder som besökt oss i vår butik först på lendahlsgatan och sen på nygatan ❤️ igår hade vi öppet sista dagen och jisses vilken avslutning det blev! Så mycket folk och så mycket tålamod trots att det blev långa köer. Jag och Egon jobbade på så det nästan rök ur öronen.

8 år 4 månader och 12 dagar har vi drivit den fysiska butiken. Det har varit jätteroliga, händelserika och lärorika år och jag är så glad att jag vågade ta steget när tillfället kom.

Sen vill jag rikta ett stort tack till Helena som jobbat hos oss och varit mitt bollplank och min stöttepelare under flera års tid. Tack även till Annethe som jobbat hos oss och även hoppat in och hjälpt till vid behov. Ni är guld värda ❤️

Nu blickar vi framåt på en ny tid. Vi tar steget tillbaka dit där vi började nämligen med webbutiken och lagret här hemma. Men vi är redan i full gång med planering för framtiden och nya roligheter! Fortsätt följa oss på Facebook och i bloggen så hänger ni med när det händer saker. I februari fyller webbutiken 10 år och det ska självklart firas!

Det går fortfarande att beställa varor med 50% rabatt i webbutiken men imorgon kväll stänger vi den för att packa ner och flytta lagret och göra en uppdatering av lagersaldona. Jag räknar med att öppna igen till mellandagarna med 50 % rabatt året ut men jag återkommer om detta.

Massor med kärlek till er alla och ta hand om varandra och ha en riktigt god jul!
Kram Sanna och Egon

Valborg & 1a Maj

Valborgsmässoafton (imorgon, torsdag) kommer vi att stänga butiken kl 16.

1:a maj har vi stängt men på lördag är ni välkomna som vanligt mellan 11 och 14.

Trevlig helg!

Öppettider i påsk

Över påskhelgen har butiken öppet enligt följande:

Skärtorsdag   11-17
Långfredag   STÄNGT
Påskafton   11-14
Påskdagen   STÄNGT
Annandag påsk   STÄNGT

Vi hoppas att ni alla får en riktigt trevlig helg! Glad påsk!

Adventserbjudanden!

Fram till söndag 1/12 kl 24.00 bjuder vi på frakten i vår webbshop på alla ordrar över 100 kr upp till 3 kg!

För er som vill komma till vår butik i Alingsås har vi öppet lördag 11-14 och dessutom söndag 12-16.

Erbjudanden i butiken:

~Bazzill cardstock 5 kr/st

~Distress ink dynor 39 kr/st

~20% rabatt på alla mönstrade papper

Ha en underbar första adventshelg!

Pappersbiten söker ny ägare

Jag har drivit Pappersbiten sedan 2006. Först bara som webbutik hemifrån och sedan augusti 2007 som butik. I maj 2008 flyttade vi till vår mysiga lilla butikslokal på ca 55 kvm på Nygatan mitt i centrala Alingsås där vi fortfarande håller till. Butiken har under åren blivit mycket omtyckt och väletablerad med både stamkunder och kunder som bara droppar förbi. Vår kundkrets består inte enbart av alingsåsare utan vi har många kunder som kommer från Göteborg, Trollhättan, Uddevalla, Borås, skaraborg mm och vi har även kunder som åker längre än så.

Vi har idag två anställda på vardera 50%. Båda har goda kunskaper inom verksamheten, är mycket skötsamma och lojala och vill väldigt gärna vara kvar.
Butiken har stor utvecklingspotential genom bla mer och effektivare marknadsföring, kurser, kundkvällar, scrapträffar, mässor mm.

Jag känner nu att det är dags för mig att lämna över till någon annan som kan driva vidare butiken med ny glöd och energi.

I överlåtelsesumman ingår hyreskontrakt på lokalen, befintliga inventarier som kassadisk, godkänt kassaregister, trottoarpratare, väggskylt, hyllor, skåp, snurrställ, pappersställ, krokar och hyllor till fasta väggpaneler samt diverse andra displayer.
Du får även en fullt fungerande lättanvänd webbshop, kundregister, leverantörsregister över både svenska och utländska leverantörer.
Lager ingår inte!

Känner du att det kan vara något för dig? Skicka ett mail till smagnussen@gmail.com och berätta vem du är, vilket telefonnummer jag kan nå dig på, hur du skulle vilja driva pappersbiten, vilka finansieringsmöjligheter du har mm. Vi har en bra hyresvärd men både han och jag är väldigt noga med att butiken tas över av någon som är seriös och klarar av att driva verksamheten vidare. Verkar du seriös ringer jag upp dig så vi kan prata vidare om pris, kostnader mm

OBS!!! Vi har i nuläget inga planer på att lägga ner utan jag fortsätter driva butiken under tiden vi söker efter någon som kan ta över.