Kategoriarkiv 'Månadspaket'

Bandpaketen på gång.

Bandpaketen för maj skickas idag eller senast imorgon. Tyvärr har flytt mm gjort att dom ännu en gång blivit försenade.

Jag har nu tagit det tråkiga beslutet att avveckla bandpaketen eftersom jag inte hinner med dom som jag skulle vilja. Det sista paketet blir det som skickas ut i september, så ni som har prenumerationer kommer få dom som vanligt. Det kommer även gå att beställa nya prenumerationer men endast fram till september.

Bandpaket april försenade.

Tyvärr verkar banden till aprilpaketet ha kommit på avvägar så därför blir det lite försenat. Har banden inte kommit imorgon får jag tänka om och göra något annat än jag tänkt mig. Hur som helst så ska jag försöka få iväg paketen innan helgen i alla fall.

Bandpaketen för mars är skickade!

Igår gick bandpaketen för mars iväg. Under dagen kommer jag lägga upp april-paketen för beställning.

Bandpaket för december

Jag förstår bara inte vart tiden tar vägen! Än en gång är jag lite sen med bandpaketen. Men dom är på gång och jag postar dom i helgen så i början på nästa vecka bör dom komma fram. Tack för att ni har tålamod att vänta!

Ps. Det finns fortfarande några bandpaket kvar i webbutiken i fall du missat beställa men vill ha ett.

Banden är här!!!

Jag skickar ut bandpaketen senast imorgon och hoppas på att ni ska få dom före helgen! Jag är så ledsen över förseningen.

Detta har fått mig att tänka till och det känns ju inte bra att det ska hamna på fel sida om månadsskiftet bara på grund av några dagars försening. Så nu har jag bestämt mig för att ändra så att bandpaketen skickas ut i början på varje månad i stället. Då bör det ju i alla fall komma i rätt månad. Nästa paket heter därför september/oktober (läggs upp i kväll) och kommer i början på oktober. För er som prenumererar innebär det att era prenumerationer flyttas fram en månad. Dvs. har du prenumeration till och med december så blir det sista paketet i stället januari osv. Maila mig gärna på sanna@pappersbiten.se om något verkar oklart.  Jag kommer också ändra så att jag lägger upp de nya paketen första fredagen i månaden istället för sista som det varit innan.

Bandpaketen är försenade.

Detta beror på att banden jag väntar på från USA är på villovägar…

Jag hoppas på att dom kommer i början på nästa vecka. Jag skickar ut paketen så snart dom har kommit.

Tack för visat tålamod!

Bandpaketen för juni.

Juni månads bandpaket är lite försenade men skickas ut på måndag.

Bandpaketet för juli månad finns nu i butiken för beställning.

Bandpaket för mars är skickade!

Ja, nu så är dom på väg och imorgon lägger jag upp april månads paket. Som vanligt är det först till kvarn som gäller…

Bandpaketen skickade!

Nu så har februari månads bandpaket gått i väg. Tyvärr hann jag inte innan brevlådans tömning så dom är nog inte framme före onsdag. Hoppas ni ska gilla även detta paket.

Marspaketet ligger nu uppe men eftersom det är så många som prenumererar så blev det inte så många nya denna gången (heller).

Månadspaketen tar paus!

Ja, efter mycket funderande har jag nu bestämt mig för att ta en paus med månadspaketen. Anledningen till detta är att månadspaketen tar upp mycket tid och just nu hinner jag inte med allt eftersom jag också har ett jobb vid sidan av butiken (och en familj).  Hur lång pausen blir kan jag inte säga i nuläget utan det får bli tills vidare. Bandpaketen kommer vara kvar som innan så de påverkas inte.