Vi öppnar igen i nya lokaler!

Vill ni veta något roligt?
Pappersbiten ska flytta hemifrån igen!!! 😀😀😀
Lördagen den 6 augusti öppnar vi igen i nya lokaler på Norra strömgatan 11A i centrala Alingsås!😀
Mer info om öppningsdagen och öppettider kommer inom kort. Självklart ska vi ha fina öppningserbjudanden🎈🎉🎂
Det ska bli så kul med en nystart!
Jag har verkligen saknat er! 😘
Kram Sanna

image

 

10 års firande denna helg!

Den 19/2 2006 öppnade vi vår webbutik och idag är det 10 år sedan!!! ??✨
Detta firar vi med minst 20% rabatt på allt i hela webbutiken fram till söndag 21/2 kl 23.59. Vi reserverar oss för ev slutförsäljning.

Bortresta i mars

Vi kommer vara bortresta 28/2-27/3. Inga ordrar kommer att plockas eller skickas under denna tid. Vill du beställa innan vi åker behöver vi ha din beställning senast onsdag 24/2 så vi hinner plocka och bekräfta den.

På lördag är butiken på scrapträff

Saknar ni butiken och är sugna på att komma och handla? På lördag mellan 14-16 är ni välkomna till palladiumgården här i Alingsås där vi är på scrapträff med ett urval av butiken.
Det går även bra att beställa i webbutiken och hämta det på palladiumgården.
Palladiumgården ligger inne på gården bakom vår fd butik. Man går in genom porten bredvid Anys Coffee house och sen in genom dörren längst bort och en trappa upp. Adressen är Nygatan 18 A

Mellandagsrea!

✨MELLANDAGSREA✨
50% rabatt på allt i webbutiken!
Gäller till och med 31/12
www.pappersbiten.se/butik

Tack!

Stort tack till alla underbara kunder som besökt oss i vår butik först på lendahlsgatan och sen på nygatan ❤️ igår hade vi öppet sista dagen och jisses vilken avslutning det blev! Så mycket folk och så mycket tålamod trots att det blev långa köer. Jag och Egon jobbade på så det nästan rök ur öronen.

8 år 4 månader och 12 dagar har vi drivit den fysiska butiken. Det har varit jätteroliga, händelserika och lärorika år och jag är så glad att jag vågade ta steget när tillfället kom.

Sen vill jag rikta ett stort tack till Helena som jobbat hos oss och varit mitt bollplank och min stöttepelare under flera års tid. Tack även till Annethe som jobbat hos oss och även hoppat in och hjälpt till vid behov. Ni är guld värda ❤️

Nu blickar vi framåt på en ny tid. Vi tar steget tillbaka dit där vi började nämligen med webbutiken och lagret här hemma. Men vi är redan i full gång med planering för framtiden och nya roligheter! Fortsätt följa oss på Facebook och i bloggen så hänger ni med när det händer saker. I februari fyller webbutiken 10 år och det ska självklart firas!

Det går fortfarande att beställa varor med 50% rabatt i webbutiken men imorgon kväll stänger vi den för att packa ner och flytta lagret och göra en uppdatering av lagersaldona. Jag räknar med att öppna igen till mellandagarna med 50 % rabatt året ut men jag återkommer om detta.

Massor med kärlek till er alla och ta hand om varandra och ha en riktigt god jul!
Kram Sanna och Egon

SLUTSPURT!!!

På lördag 12/12 stänger butiken.
Nu lämnar vi 50% rabatt på återstående varor!
Gäller ej Vilda stamps, inventarier och varor i kategorin nyheter-ej rea.
Priserna är justerade i webbshoppen och gäller så långt lagret räcker men längst till 14/12.

30-50% på nästan allt!!!

Nu ökar vi rean ytterligare! Nästan allt 30-50% rabatt!
20% på Maja Design Home for the Holidays. Ej rea på Vilda Stamps. Priserna ska vara justerade i webbshoppen så det pris du ser är det som gäller.
Gäller till och med 14/12 eller så långt lagret räcker.

Scrapmara 13/2-15

Lördagen den 13/2-16 kl 10-22 har vi glädjen att ännu en gång hälsa er välkomna till scrapmara i Alingsås. Vi kommer även denna gång att hålla till i samlingslokalen på Palladiumgården. Lokalen finns på andra våning och det finns en enkel hiss.

Vi börjar kl. 10 med insläpp 9.45. Vi kommer att ha bordsplacering, så tala om vid anmälan om det är någon speciell du vill sitta bredvid. Anmäl också ev. allergier.

Du anmäler dig antingen genom att skicka ett mail till info@pappersbiten.se . Du får sen inom kort ett pm eller mail, beroende på hur du anmält dig, som bekräftar om du fått en plats eller om vi sätter upp dig på ev reservlista. Antalet platser är begränsat.

Att delta på träffen kostar 350 kr. I detta pris ingår

· Välkomstpaket
· Kaffe/ te och macka när ni kommer
· Middag
· Kaffe och kaka
· Kvällsmat
· Frukt och godis
· Tävlingar och utmaningar med chans att vinna fina priser.
· Rymlig plats vid bordet för ditt pysslande.
· Och sist men inte minst en hel dag tillsammans med andra trevliga pysslare.

150 kr i anmälningsavgift betalas inom 5 dagar till vårt konto via bankgiro eller swish. Nummer får du i bekräftelsen. Resterande 200 kr betalas senast den 29/1. Anmälan är bindande när anmälningsavgiften betalats.

Pappersbiten kommer att finnas på plats i lokalen under dagen för er som vill handla.

Hjärtligt välkommen önskar
Vi på Pappersbiten

Öppettider vecka 45

Pga att jag är bortrest har vi ändrade öppettider kommande vecka.
Tisdag 3/11 till fredag 6/11 har vi öppet 11-16 och lördag 7/6 har vi öppet 11-14.
Ha en bra vecka!
Mvh Sanna