Adventserbjudanden!

Fram till söndag 1/12 kl 24.00 bjuder vi på frakten i vår webbshop på alla ordrar över 100 kr upp till 3 kg!

För er som vill komma till vår butik i Alingsås har vi öppet lördag 11-14 och dessutom söndag 12-16.

Erbjudanden i butiken:

~Bazzill cardstock 5 kr/st

~Distress ink dynor 39 kr/st

~20% rabatt på alla mönstrade papper

Ha en underbar första adventshelg!

Välkommen till Alingsåsscrappen 7/2-15

Lördagen den 7/2-15 kl 10-22 är ni välkomna till vår första egna scrapmara. Vi kommer att hålla till i samlingslokalen på Palladiumgården alldeles nära vår butik. Lokalen finns på andra våning och det finns en enkel hiss.

Vi börjar kl. 10 med insläpp 9.45. Vi kommer att ha bordsplacering, så tala om vid anmälan om det är någon speciell du vill sitta bredvid. Anmäl också ev. allergier.

Du anmäler dig genom att skicka ett mail till smagnussen@gmail.com. Antalet platser är begränsat. Du får sen inom kort ett mail som bekräftar om du fått en plats eller om vi sätter upp dig på ev reservlista.

Att delta på träffen kostar 350 kr. I detta pris ingår

· Välkomstpaket
· Kaffe/ te och macka när ni kommer
· Middag
· Kaffe och kaka
· Kvällsmat
· Frukt och godis
· Tävlingar och utmaningar med chans att vinna fina priser.
· Rymlig plats vid bordet för ditt pysslande.
· Och sist men inte minst en hel dag tillsammans med andra trevliga pysslare.

Butiken kommer ha öppet mellan 10.30-16 samt en stund på kvällen för dom som vill.

Anmälningsavgiften på 150 kr betalas inom 5 dagar till bankgironumret som du får i bekräftelsen och resterande 200 kr betalas senast den 15 januari. Anmälan är bindande.

Hjärtligt välkommen önskar

Vi på Pappersbiten

Pappersbiten söker ny ägare

Jag har drivit Pappersbiten sedan 2006. Först bara som webbutik hemifrån och sedan augusti 2007 som butik. I maj 2008 flyttade vi till vår mysiga lilla butikslokal på ca 55 kvm på Nygatan mitt i centrala Alingsås där vi fortfarande håller till. Butiken har under åren blivit mycket omtyckt och väletablerad med både stamkunder och kunder som bara droppar förbi. Vår kundkrets består inte enbart av alingsåsare utan vi har många kunder som kommer från Göteborg, Trollhättan, Uddevalla, Borås, skaraborg mm och vi har även kunder som åker längre än så.

Vi har idag två anställda på vardera 50%. Båda har goda kunskaper inom verksamheten, är mycket skötsamma och lojala och vill väldigt gärna vara kvar.
Butiken har stor utvecklingspotential genom bla mer och effektivare marknadsföring, kurser, kundkvällar, scrapträffar, mässor mm.

Jag känner nu att det är dags för mig att lämna över till någon annan som kan driva vidare butiken med ny glöd och energi.

I överlåtelsesumman ingår hyreskontrakt på lokalen, befintliga inventarier som kassadisk, godkänt kassaregister, trottoarpratare, väggskylt, hyllor, skåp, snurrställ, pappersställ, krokar och hyllor till fasta väggpaneler samt diverse andra displayer.
Du får även en fullt fungerande lättanvänd webbshop, kundregister, leverantörsregister över både svenska och utländska leverantörer.
Lager ingår inte!

Känner du att det kan vara något för dig? Skicka ett mail till smagnussen@gmail.com och berätta vem du är, vilket telefonnummer jag kan nå dig på, hur du skulle vilja driva pappersbiten, vilka finansieringsmöjligheter du har mm. Vi har en bra hyresvärd men både han och jag är väldigt noga med att butiken tas över av någon som är seriös och klarar av att driva verksamheten vidare. Verkar du seriös ringer jag upp dig så vi kan prata vidare om pris, kostnader mm

OBS!!! Vi har i nuläget inga planer på att lägga ner utan jag fortsätter driva butiken under tiden vi söker efter någon som kan ta över.

Sommar-REA

Just nu har vi stor sommarrea i butiken och webbutiken.

Massor med papper med 20% rabatt eller mer.

Vi reserverar oss för ev slutförsäljning.

Semesterstängt

Tänkte bara att jag skulle påminna om att butiken kommer att ha stängt i två veckor nu efter helgen. Vi har öppet som vanligt igen från tisdagen den 15e juli.

Webbordrar och mail kommer att hanteras en gång per vecka.

Trevlig sommar!

Månadens inspiratör – juni, Marie

Hej och god fortsättning på veckan,nu går vi in på Tredje veckan med DT hos Pappersbiten.

Denna gång har jag altrat en papperspåse som man kan ta med som en väldigt uppskattad present när man går bort.

10489148_482900431856471_462328073_n

10508303_482900421856472_1859721835_n

Jag brukar göra Kaffe och Te påsar(kan även göra godis och kakpåsar).

10478865_482900425189805_916831095_n

Papperspåsar har jag köpt inne hos Pappersbiten och det jag använt mej av ser ni på bilden. Fjärilsstansen är privat men Pappersbiten har andra fina ..:)

10477387_482900428523138_104816870_n

Etiketten (som ni ser under ordet kaffe som är skrivet med penna med väldigt fin smal spets) är utstansat i min älsklingsapparat BigShot som också är köpt hos Pappersbiten. Jättenöjd med den och använder väldigt ofta mina Dies och som favoriter har jag Spellbinders. Här är en favorit men Pappersbiten har många olika fina.

Hoppas ni blev lite inspirerade och pysslar för fullt nu även sommartid. Semestern är ju perfekt för att kunna sitta ute kanske och göra lite roliga kort eller LO. Nästa vecka blir det nått helt annat igen så kika in vet ja..ha en bra vecka till nästa gång vi ses…:)

Kundbilder – Blomsterkrans

 Det är alltid lika kul att få se vad ni kunder skapar. Här delar vi med oss av bilder från Nina som har gjort en jättefin blomsterkrans av pappersrosor i olika storlekar.

 

10426858_10152316170174947_1711807759111005725_n

 

1907354_10152316170124947_8838670953862425467_n

 

Trevlig Midsommar önskar vi på Pappersbiten!

 

Månadens inspiratör – Juni, Marie

Hej,

Nu va vi inne på min andra vecka som Månads inspiratör för Pappersbiten och jag har då gjort en Flask ”hängare” eller vad ni kallar den…:) Brukar va väldigt uppskattat när man går bort en kväll och tar med en flaska vin, saft ja vad man vill, som nu när Midsommar väntas i helgen.

Marie2-1

Har använt mej av ett Orange Peel Cardstock, ett mönstrat papper,  Maja Design Ska vi Fika (plommonkaka) och en stans av Martha Stewart som ni ser på bilden. Papper, halvpärlor, stans är köpt hos Pappersbiten. Band ,blommor och Stämpel är privat men band och blommor har Pappersbiten många fina i butik o webb så kika in.

Nästa vecka ska jag bjuda på ett annat kul alster så vi syns då igen.

Tack för denna veckan. Ha en underbar midsommarvecka och scrappa är bra för själen så besök Pappersbiten och hem och pyssla. Det är en underbar Hobby.

kram Marie!

Månadens inspiratör – juni, Marie

Då tackar vi Malena och hälsar Marie välkommen som månadens inspiratör i juni.

Hej, jag får tacka Sanna för förfrågan om jag ville vara med och vara Månadens DT här på Pappersbitens Blogg för det vill man ju..:)
Jag är en glad tjej som älskar att sitta pyssla och ”pilla” som vi scrappare säger och då blir det mest kort. Inte vågat mej på LO ännu men det kommer väl… började för 3år sen tror jag det va.

Marie1-2

Så nu har jag gjort ett kort.

Marie1-1

Jag har använt mej av ett Cardstock Bazzil Wheat . Ett helt till själva stommen och ett 6 x 6 till insidan.

Marie1-3

Sen har jag använt Pion Design papper som jag älskar. Detta är Grandma’s School Book Red Clover pd 2506 och insidan Grandma’s school Book 6 x 6 red Clover pd 2604. Till att fästa papper använder jag dubbelhäftande tejp och fästa fast rosor m.m då e det limmet Scotch strong precise glue som e bäst. Har använt mej av spets och det finns hos Pappersbiten många olika, även nätbandet har Pappersbiten i olika färger. Organza band likaså. Jag har använt mej av en privat fjärilsbårds Dies men den fina stora fjärilen är en stans av Martha Stewart och den har Pappersbiten. Bladen och beiga rosen (de andra är privat) e köpt hos Pappersbiten även pärlorna med klistrad baksida. Chalkat kanterna med en dutt och Distress Ink Valnut Stain. Bokstäverna likaså och dom kommer från pappret Pion Design 6 x 6 pd 2604 Grandma’s scholl book. Sist men inte minst Stickles Diamond på rosorna så dom får lite liv.

In och hälsa på hos Pappersbiten nu.  Dom har mycket fint även på Webbsidan.

Kram Marie

Måndens inspiratör – Maj, Malena

Då går även maj mot sitt slut och här kommer Malenas sista inspirationbidrag. Vi tackar för ditt deltagande och för din inspiration.

Jag har gjort ett eget set med kort till ett Projekt Life uppslag med foton från en släktträff som vi var med på i somras. Jag har använt samma mask till alla korten. Masken har mönster med grenar och fågelburar som hänger ner och jag har plockat ut olika burar och bitar av grenarna för att skapa olika mycket grenverk på mina kort. Till sist plockade jag även ut en liten fågel som fick flyga över uppslaget.

slakttraff

slakttraf1f

slakttraff2

slakttraff3

slakttraff4