Mellandagsrea!

✨MELLANDAGSREA✨
50% rabatt på allt i webbutiken!
Gäller till och med 31/12
www.pappersbiten.se/butik

Tack!

Stort tack till alla underbara kunder som besökt oss i vår butik först på lendahlsgatan och sen på nygatan ❤️ igår hade vi öppet sista dagen och jisses vilken avslutning det blev! Så mycket folk och så mycket tålamod trots att det blev långa köer. Jag och Egon jobbade på så det nästan rök ur öronen.

8 år 4 månader och 12 dagar har vi drivit den fysiska butiken. Det har varit jätteroliga, händelserika och lärorika år och jag är så glad att jag vågade ta steget när tillfället kom.

Sen vill jag rikta ett stort tack till Helena som jobbat hos oss och varit mitt bollplank och min stöttepelare under flera års tid. Tack även till Annethe som jobbat hos oss och även hoppat in och hjälpt till vid behov. Ni är guld värda ❤️

Nu blickar vi framåt på en ny tid. Vi tar steget tillbaka dit där vi började nämligen med webbutiken och lagret här hemma. Men vi är redan i full gång med planering för framtiden och nya roligheter! Fortsätt följa oss på Facebook och i bloggen så hänger ni med när det händer saker. I februari fyller webbutiken 10 år och det ska självklart firas!

Det går fortfarande att beställa varor med 50% rabatt i webbutiken men imorgon kväll stänger vi den för att packa ner och flytta lagret och göra en uppdatering av lagersaldona. Jag räknar med att öppna igen till mellandagarna med 50 % rabatt året ut men jag återkommer om detta.

Massor med kärlek till er alla och ta hand om varandra och ha en riktigt god jul!
Kram Sanna och Egon

SLUTSPURT!!!

På lördag 12/12 stänger butiken.
Nu lämnar vi 50% rabatt på återstående varor!
Gäller ej Vilda stamps, inventarier och varor i kategorin nyheter-ej rea.
Priserna är justerade i webbshoppen och gäller så långt lagret räcker men längst till 14/12.

30-50% på nästan allt!!!

Nu ökar vi rean ytterligare! Nästan allt 30-50% rabatt!
20% på Maja Design Home for the Holidays. Ej rea på Vilda Stamps. Priserna ska vara justerade i webbshoppen så det pris du ser är det som gäller.
Gäller till och med 14/12 eller så långt lagret räcker.

Scrapmara 13/2-15

Lördagen den 13/2-16 kl 10-22 har vi glädjen att ännu en gång hälsa er välkomna till scrapmara i Alingsås. Vi kommer även denna gång att hålla till i samlingslokalen på Palladiumgården. Lokalen finns på andra våning och det finns en enkel hiss.

Vi börjar kl. 10 med insläpp 9.45. Vi kommer att ha bordsplacering, så tala om vid anmälan om det är någon speciell du vill sitta bredvid. Anmäl också ev. allergier.

Du anmäler dig antingen genom att skicka ett mail till info@pappersbiten.se . Du får sen inom kort ett pm eller mail, beroende på hur du anmält dig, som bekräftar om du fått en plats eller om vi sätter upp dig på ev reservlista. Antalet platser är begränsat.

Att delta på träffen kostar 350 kr. I detta pris ingår

· Välkomstpaket
· Kaffe/ te och macka när ni kommer
· Middag
· Kaffe och kaka
· Kvällsmat
· Frukt och godis
· Tävlingar och utmaningar med chans att vinna fina priser.
· Rymlig plats vid bordet för ditt pysslande.
· Och sist men inte minst en hel dag tillsammans med andra trevliga pysslare.

150 kr i anmälningsavgift betalas inom 5 dagar till vårt konto via bankgiro eller swish. Nummer får du i bekräftelsen. Resterande 200 kr betalas senast den 29/1. Anmälan är bindande när anmälningsavgiften betalats.

Pappersbiten kommer att finnas på plats i lokalen under dagen för er som vill handla.

Hjärtligt välkommen önskar
Vi på Pappersbiten

Öppettider vecka 45

Pga att jag är bortrest har vi ändrade öppettider kommande vecka.
Tisdag 3/11 till fredag 6/11 har vi öppet 11-16 och lördag 7/6 har vi öppet 11-14.
Ha en bra vecka!
Mvh Sanna

Nu är rean igång även i webbutiken!

30% rabatt på allt utom Maja Design Enjoying Outdoors och Stämplar från Vilda Stamps.
Vi plockar ordrar i mån av tid så räkna med att det kan ta lite mer tid än vanligt. Rean gäller så långt lagret räcker.
OBS! Vi har endast förskottsbetalning till bankgiro eller swish som betalningsalternativ.
Klarnas alternativ fungerar inte längre med vårt butikssystem.

Dags att gå vidare…

Hej!
Det är med stor sorg jag kommit fram till det tunga beslutet att stänga min butik på nygatan. Jag kommer fortsätta driva webbutiken och jag kommer fortsätta arrangera Alingsåsscrappen så jag försvinner inte helt. Jag kommer ha lagret hemma och ni kommer ha möjlighet att komma och handla på plats men vi kommer inte ha några fasta öppettider.
För att få plats hemma behöver vi minska ner på lagret och därför kommer vi börja med utförsäljning på nu på onsdag. Passa på och kom och fynda!
Vi räknar med att stänga butiken i början på december. Vi kommer förlänga giltigheten på alla påbörjade och fulla bonuskort med tre månader och de kommer kunna användas i webbshoppen och när man kommer och handlar här hemma. Inga nya bonusmarkeringar kommer ges under rean.

Vår lokal är fortfarande ledig och det är min högsta önskan att någon skulle vilja ta över den och fortsätta driva en scrapp/pysselbutik i Alingsås. Vet du någon som är intresserad får du gärna be denne kontakta mig så förmedlar jag telefonnummer till hyresvärden.
Om någon vill ta över lokalen kommer denne få förtur till att köpa inventarierna.
Massor med kramar och stort tack för att du varit med och gjort dessa 8 år med butiken i Alingsås till en fantastiskt rolig och lärorik tid.
Med vänlig hälsning, Sanna <3

Midsommarerbjudande

Vi vill önska er alla en trevlig midsommar med ett erbjudande.
Handla för minst 100 kr så får du 20% rabatt på hela ditt köp.
Gäller ordinarie priser i webbshopen.
Handla för minst 300 kr så får du dessutom fraktfritt upp till 3 kg med billigaste fraktsätt.
Skriv ”midsommar” i meddelanderutan så justerar vi din summa i den personliga bekräftelse du får när vi plockat din beställning.
Erbjudandet gäller tom måndag 22/6
OBS!!! Det går inte att använda klarnas betalsätt utan endast förskott med bg eller swish.
TREVLIG MIDSOMMAR!🍓🍓🍓

Sommartider hos Pappersbiten

Sommar och sol vill även vi kunna njuta av och eftersom vi vet att många är bortresta och pyssel kanske inte är förstahandsvalet under sommaren passar även vi på att vara lite lediga. Våra öppettider under vecka 27-31 ser ut så här:

V. 27
Tisdag 30/6 – Fredag 3/7 ~ 11-16
Lördag 4/7 ~ 11-14

V.28-29
STÄNGT
(Inga ordrar kommer behandlas under veckorna vi har stängt.)

V. 30
Tisdag 21/7 – Fredag 24/7 ~ 11-16
Lördag 25/7 ~ 11-14

Vi önskar er alla en riktigt skön sommar!